linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw

PARKER CATALOGUS BESTOBELL VENTIELEN

02/03/2023

Parker Hannifin heeft een nieuwe uitgebreide catalogus uitgebracht met gedetailleerde informatie over het assortiment Bestobell hoogwaardige cryogene ventielen.

Deze worden gebruikt in toepassingen voor het transporteren, opslaan en verwerken van vloeibare gassen met een zeer lage temperatuur.

De catalogus van Parker, een toonaangevende fabrikant van cryogene ventielen, bestaat uit 70 pagina's en bevat uitgebreide technische informatie over zijn producten en constructiematerialen en gedetailleerde informatie over de conformiteit van ontwerpen, certificeringen en goedkeuringen. Parker Bestobell-ventielen zijn ontworpen en vervaardigd in overeenstemming met ASME B31.3, BS EN 1626 en BS ISO 21011 en voldoen aan de Richtlijn Drukapparatuur (EU PED 2016): 2014/68/EU.)

De catalogus beschikt voor elk ventieltype ook over gedetailleerde bestelsecties met vereenvoudigde onderdeelnummering, zodat gebruikers het product eenvoudig volgens de vereiste specificaties kunnen configureren. Er is een volledige lijst met reserveonderdelen aan de catalogus toegevoegd. Voor extra gemak voor de klant heeft deze lijst ook de vereenvoudigde onderdeelnummering. Alle onderdeelnummers in de nieuwe catalogus maken deel uit van het kernassortiment van Parker en zijn beschikbaar voor productie.Voor elk ventieltype worden er installatierichtlijnen gegeven om de juiste oriëntatie van het ventiel te garanderen. Gedetailleerde instructies voor elke productserie vindt u in de installatie-, bedienings- en onderhoudsinstructies, die u kunt downloaden van de website van Parker.Het assortiment van Parker Bestobell omvat cryogene handmatige en aangedreven bol-, afsluit- en kogelventielen, evenals terugslagventielen, veiligheids- en thermische overdrukventielen, zeven, spruitstukken en drukregelaars. Elk ventiel is ontworpen om te voldoen aan de industriële vereisten, om temperatuurveranderingen en mogelijke uitzetting of krimp te weerstaan en vervorming van de bevestiging te voorkomen.

Download de catalogus hier om het volledige assortiment te bekijken.

Over de divisie instrumentatieproducten Europa van Parker

De divisie instrumentatieproducten Europa levert hoogwaardige instrumenten en systemen op het gebied van besturing van druk- en temperatuurprocessen. Dit omvat leidingkoppelingen, kegels- en draadfittingen, naaldventielen, kogelkranen, compacte stroomschakelventielen, modulaire processen en sets van instrumentventielen. Deze producten zijn allemaal ontworpen en geproduceerd om de uptime van de klant te verbeteren, de veiligheid te handhaven, en de productiviteit en waarborging van kwaliteit te verbeteren.

Meer informatie vindt u op www.parker.com/ipd.

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022