linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw

BEZOEK MAINTENANCE EN M+R

13/03/2023

Wat is er nieuw in de wereld van productiegericht onderhoud, assetmanagement, procesinstrumentatie, en meet- en regeltechniek?

Come & see op 22 en 23 maart: ontvang 1 gratis ticket met toegang tot de 2 vakevents Maintenance en M+R in Antwerp Expo. 

Op zoek naar oplossingen in uitdagende tijden?

Want laten we eerlijk zijn: de marktsituatie is uitdagend. Volatiele energieprijzen, stijgende loon- en productiekosten… de efficiëntie en rentabiliteit moeten omhoog. U wil absoluut productiestilstand vermijden. Assets onder controle houden. En medewerkers tevreden stellen.
 
Automatisering en digitalisering wijzen de weg naar die toekomst. Welke duurzame oplossingen en technologie(partners) u daarvoor exact nodig heeft, ontdekt u op Maintenance en M+R. Het programma is veelbelovend en laat u toe om doelgericht te bezoeken.

Innovation

De BEMAS Innovation Tours, Galerij en demo’s dompelen u onder in de nieuwste technieken. Een aanrader is ook de uitreiking van de Innovation Award op 22 maart.

Knowledge

Masterclasses door vakmensen voor vakmensen. Komen o.a. aan bod: energietransitie, lastige onderhoudskwesties, process analyser technologie, state-of-the-art PLC-sturingen.

Networking

Laat u zien tussen de +5000 aanwezigen uit uw community, met op woensdagavond 22 maart een top Industry Afterwork event. 

Mis deze unieke kans niet en registreer nu voor gratis toegang tot Maintenance en M+R. Te bezoeken op 22 en 23 maart 2023 in Antwerp Expo, telkens vanaf 10u. 

Registreer voor gratis toegang met de code: BMAN1000 via www.maintenance-expo.be

 

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022