linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw

AUTOMATICA: NOG 2 MAANDEN!

24/04/2023

Slechts één jaar na de ongeplande onderbreking zal automatica, toonaangevende beurs voor slimme automatisering en robotica, opnieuw worden gehouden van 27 t/m 30 juni 2023.

Dit komt door een verandering in het ritme. Voortaan zal de internationale automatiseringsindustrie elkaar in oneven jaren ontmoeten in het beurscentrum van München, tegelijkertijd met LASER World of PHOTONICS, 's werelds toonaangevende vakbeurs met congres voor fotonica componenten, systemen en toepassingen.

automatica 2023 richt zich op drie belangrijke onderwerpen:

- Het gebied van digitale integratie en AI behandelt onderwerpen als augmented/virtual reality, digital twins en standaarden voor connected production.

- Duurzame productie bestaat uit CO2-neutraliteit, circulaire economie, veranderingscapaciteit en AI, en groene technologie.

- De toekomst van werk hangt nauw samen met concepten als samenwerking tussen mens en machine, dienstenrobotica en mobiele robotica.

Het doel is om automatisering toegankelijk te maken voor het MKB en minder geautomatiseerde niet-productiesectoren onder het motto 'ease-of-use', zodat zij het tekort aan geschoolde werknemers kunnen compenseren.

munich_i omvat de Hightech Summit op woensdag 28 juni 2023, de robotica en AI special show AI.Society, met een uitgebreid voorprogramma bestaande uit politiek, bedrijfsleven en wetenschap, alsmede de hybride robotica wedstrijd genaamd Robothon®.

Meer informatie over het ondersteunende programma en de ticketverkoop vindt u via deze link: https://automatica-munich.com/en/trade-fair/visitors/

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022