linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw

SCHNEIDER ELECTRIC EASY UPS 3 PHASE MODULAR

09/05/2023

Schneider Electric introduceert de Easy UPS 3 Phase Modular.

Deze krachtige UPS is ontworpen om kritische belastingen te beschermen en biedt een Live Swap-functionaliteit die door derden is geverifieerd.

De UPS is beschikbaar in 50-250 kW capaciteit met N+1 schaalbare configuratie en monitoring op afstand door koppeling met Schneider Electric’s EcoStruxureTM -architectuur. 

Door de schaalbaarheid van de Easy UPS 3 Phase Modular is uitbreiding mogelijk bij toenemende stroomvereisten. Hierdoor kan de investering worden geoptimaliseerd. De UPS maakt deel uit van het Green Premium-portfolio van Schneider Electric, een portfolio van producten, oplossingen en diensten die afnemers helpen te verduurzamen. Dit label staat voor energie-efficiëntie, duurzaamheid, herbruikbaarheid en transparantie om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Dit UPS-systeem beschikt verder over geavanceerde technologie, zoals een zeer efficiënt ontwerp, intelligent batterijbeheer, real-time monitoring en regelmogelijkheden, waardoor het een van de meest kosteneffectieve en energie-efficiënte UPS-oplossingen is die op de markt verkrijgbaar is. 

'Met trots brengen we de Easy UPS 3 Phase Modular op de markt', zegt Mustafa Demirkol, VP Offer Management en Marketing voor Data Center Solutions. 'Dit product biedt klanten een door derden gecertificeerde Live Swap-functionaliteit, een modulair ontwerp en opperste betrouwbaarheid in een geoptimaliseerd kapitaalinvesteringspakket. De connectiviteit biedt gemoedsrust, waardoor het een slimme keuze is voor commerciële en industriële toepassingen.' 

Bedrijfscontinuïteit eenvoudig gemaakt 

De Easy UPS 3 Phase Modular stelt klanten in staat hun uitgaven te verlagen door middel van een geoptimaliseerd capex-model. Bovendien wordt geplande uitvaltijd aanzienlijk verminderd dankzij zelf diagnosticerende Live verwisselbare stroommodules, waardoor de betrouwbaarheid en beschikbaarheid toenemen.

Easy UPS 3 Phase Modular is eenvoudig te selecteren, configureren, installeren en te onderhouden voor een naadloos implementatieproces. Easy UPS 3 Phase Modular maakt deel uit van het Easy UPS 3 Phase productportfolio van Schneider Electric, dat zich richt op kernfuncties die voldoen aan de behoeften van klanten tegen een voordelige prijs. 

www.se.com

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022