linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw

REM-B ADVISEERT HOGESCHOOL

25/05/2023

REM-B Hydraulics stapt samen met andere bedrijven in de adviesraden van hogeschool Thomas More voor de opleidingen graduaat Elektromechanische Systemen en de professionele bachelor Elektromechanica.

Hogeschool Thomas More in Geel hecht veel belang om in het opleidingsbeleid samen te werken met bedrijven. Zo wordt ervoor gezorgd dat studenten als latere professional perfect zijn voorbereid op een job in de industrie en bedrijfswereld.

In de adviesraden onderzoeken docenten, studenten en vertegenwoordigers uit de bedrijfswereld de uitdagingen binnen elke sector en evalueert men of het curriculum van de opleidingen up-to-date. Voor de professionele bachelor Elektromechanica stond meer specifiek de profilering van de opleiding op de agenda, terwijl voor het graduaat Elektromechanische Systemen de vakinhouden werden besproken.

REM-B uit Beerse maakt voortaan deel uit van deze adviesraden.

'Het is een unieke gelegenheid om een bijdrage te leveren aan het nauwer bij elkaar brengen van de onderwijs- en bedrijfswereld', zo klinkt het bij het Kempense bedrijf.

'Het verkleinen van de kloof tussen de schoolomgeving en de werkvloer is iets waar REM-B al vele jaren sterk op inzet. Ook al is REM-B Hydraulics actief in een niche, ons bedrijf investeert bewust veel tijd en energie in het begeleiden van leerlingen. Hierdoor krijgen wij meer voeling met leefwereld van studenten, met wat zij op school leren en met wat hun interesseert. We leren hoe we het werk en het bedrijf aantrekkelijk kunnen maken. Voorts ontdekken we via deze weg potentiële nieuwe collega’s.'

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022