linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw

ASSA ABLOY ACADEMY

31/05/2023

Workshops, opleidingen en inspiratiesessies zijn een must voor wie wil bijblijven.

ASSA ABLOY Entrance Systems opent dit najaar opnieuw de poorten van zijn Academy in Houthalen. De perfecte gelegenheid om bij te leren over de werking en functionaliteiten van geautomatiseerde poorten en deuren, én te ervaren hoe dat in de werkelijkheid wordt vertaald.

Maar ook online deelt de specialist in toegangsoplossingen zijn waardevolle knowhow aan de hand van inspirerende webinars.

Lunch & Learn

ASSA ABLOY Entrance Systems biedt klanten, prospecten, architecten en aannemers een mooie mix van fysieke trainingen. In het najaar van 2023 staan er 2 boeiende opleidingen op de Academy-planning, elk met hun eigen insteek. Op 26/10 is er de Lunch & Learn Masterclass, een diepgaande training die focust op industriële poorten, snelrolpoorten, laad- en lossystemen en automatische deuren. Lunch & Learn Service Day op 30/11 draait dan weer volledig rond het belang van veiligheid en het onderhoud van poorten en deuren.

Interactief webinar

Naast fysieke trainingen biedt ASSA ABLOY ook interactieve online sessies aan, met op 21/9 het webinar ’BIM Objecten’. ASSA ABLOY Entrance Systems heeft een grote collectie aan BIM-objecten voor sectionale poorten, snelrolpoorten en laad- en lossystemen. In dit één uur durende webinar wordt getoond welke modellen beschikbaar zijn, hoe ze worden geconfigureerd en hoe ze toegevoegde waarde kunnen geven aan het bouwproces.

Succesvolle voorjaarsopleidingen

De Lunch & Learn-dagen van dit voorjaar waren erg succesvol met meer dan 120 professionele contacten van 60 bedrijven die intekenden voor een halve of volledige Academy-dag en natuurlijk ook food, drinks en netwerkmogelijkheden. De Masterclass in maart - een advanced training - en de Service Day in april - een volledig nieuwe service opleiding voor onderhouds- en veiligheidscoördinatoren - werden dus druk bijgewoond. Mooi, want bij ASSA ABLOY vinden ze persoonlijk contact erg belangrijk.

Beperkt aantal deelnemers

Het aantal deelnemers voor de Lunch & Learn-sessies is beperkt, de plaatsjes zijn gegeerd en de sessies zijn in no time volgeboekt. De persoonlijke uitnodigingen gaan ongeveer één maand op voorhand de deur uit, maar inschrijven kan wel al online.

Meer info op www.assaabloy.academy

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022