linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw

NIEUW NUMMER AUTOMATION MAGAZINE 205

19/09/2016

Het nieuwste nummer van Automation Magazine is uit.

Nummer 205 (September – Oktober – November 2016) heeft als centraal redactioneel thema ‘Eco-engineering van machines.’

Voorts vertelt in dit nieuwe nummer innovatiemanager Jef Broeckx van Exmore dat jonge technici niet meer kunnen solderen. ‘Maar hoe bouw je dan een prototype?’, stelt hij luidop de vraag. Een aandachtspunt waar de docenten van de verschillende technische hogescholen en universiteiten in België extra alert voor moeten zijn.

In dit nummer 205 wordt ook het nieuwe logo van de fusievereniging InduMotion voorgesteld. Het is een dynamische rode i met een gedraaide en ‘bewegende’ m. De twee letters komen van het samengestelde woord Indu en Motion, waarmee de doelgroep van de vereniging wordt aangeduid: alle leden die de industrie aandrijven en letterlijk laten bewegen.

Automation Magazine is in België de marktleider voor informatie over industriële automatisering en aandrijftechniek. De printversie heeft 11.000 geregistreerde lezers. Het magazine wordt op naam verstuurd naar de directie en technische kaderleden van Belgische en buitenlandse industriebedrijven.

De digitale versie van het nieuwste nummer 205 leest u door hieronder op het magazine te klikken. Laat u inspireren door Automation Magazine!

AM205cover25NL

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

leden2021