linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw

NIEUW BEDRIJFSTERREIN VAN ATLAS COPCO IN BOOM

20/09/2016

De nieuwe site van Atlas Copco Rental Europe in Boom krijgt stilaan vorm.

Op 16 september was er een eerste ‘symbolische kolomzetting’ op de nieuwe site bij Atlas Copco in Boom. Dit in aanwezigheid van de Boomse burgemeester Jeroen Baert, aannemer Mathieu Gijbels en Ronnie Leten, CEO van Atlas Copco.

‘Het was voor Atlas Copco niet makkelijk om industriële grond tussen Antwerpen en Mechelen te vinden. De burgemeester van Boom heeft ons hierbij geholpen en daarom doen we hier die investering’, aldus Ronnie Leten.

Atlas Copco Rental Europe verhuurt installaties voor tijdelijke perslucht-, stoom-, stikstof- en stroomvoorziening in meer dan 160 industriesectoren in heel Europa. In België is het bedrijf actief in de voedingsindustrie, de kernenergie en de petrochemie in de haven van Antwerpen.

Sebastian Mortelmans Architecten zorgden voor het ontwerp en de bouwfirma Mathieu Gijbels nv, voert de werken uit. ‘Onze wortels liggen in Limburg, maar we realiseren al jaren mooie projecten in gans België. Om verdere groeiambities waar te maken heeft Mathieu Gijbels enkele maanden geleden een nieuwe zetel in regio Gent voor Oost- en West-Vlaanderen geopend en een verkoopkantoor in Nijvel’, zegt CEO Mathi Gijbels.

‘We zijn tevreden om hier vandaag een eerste blik op onze toekomst voor te stellen. In het voorjaar 2017 verlaten we Rumst voor Boom’, besluit Stefaan Vertriest, General Manager Atlas Copco Rental Europe.

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

leden2021