AANDRIJFSYSTEMEN BIJ STORTGOEDEREN
Of het nu gaat om zand, kolen of voedingsmiddelen, zoals graan of suiker - een vrij groot deel van de goederen die over de weg, het water en het spoor worden vervoerd is bulkgoed. Lees meer
YOKOGAWA LANCEERT AUTONOMOUS CONTROL AI SERVICE
Yokogawa Electric Corporation (TOKYO: 6841) kondigt de lancering aan van een 'reinforcement learning'-dienst voor edge controllers. Lees meer
WATERATLAS BRENGT DUURZAAM WATER IN KAART
Een groot bedrijf waar het regenwater met honderden liters tegelijk van het dak via de regenpijp in het riool verdwijnt. Lees meer
prev
next

A new video from SMC

 

 

Actueel

EENVOUD ALS UITGANGSPUNT VOOR ELEKTRIFICATIE

De draaifunctie in de zogenaamde bekervuller van Koppert wordt niet meer volledig pneumatisch aangedreven, maar met behulp van de draaiaandrijfeenheid ERMS uit de Festo Simplified Motion Series.

BEZOEK MAINTENANCE EN M+R

Wat is er nieuw in de wereld van productiegericht onderhoud, assetmanagement, procesinstrumentatie, en meet- en regeltechniek?

FLANDERS MAKE - VITO ONDERZOEK E-BIKES

Elektrische fietsen zijn 20 tot 50 keer milieuvriendelijker dan elektrische wagens, met een uitstoot van 2 tot 5 gram CO2 per gereden kilometer.

YASKAWA WELDBUILDER WIZARD

De WeldBuilder wizard van Yaskawa is ontwikkeld om met name nieuwe gebruikers van lasautomatisering een eenvoudige user interface te bieden.

BURGERLIJK INGENIEUR TOCH IN HET NEDERLANDS

De Vlaamse Regering heeft een pakket aanvragen van de universiteiten geweigerd, omdat anders de masteropleiding burgerlijk ingenieur nergens in Vlaanderen nog aangeboden zou worden in het Nederlands.

BEREKENEN LINEAIRE AANDRIJVINGEN

De juiste, complete gegevens zijn cruciaal voor het berekenen van een lineaire aandrijving en een juiste dimensionering.

TGW LOGISTICS GROUP OP LogiMAT

Op de intralogistieke vakbeurs LogiMAT in Stuttgart (van 25 tot 27 april 2023) presenteert TGW Logistics Group zijn fulfilmentcentrum van de toekomst.

SLIMMER SMEREN MET VAN LEEUWEN

Goed smeertechnisch onderhoud en een goed smeerschema zijn belangrijke voorwaarden voor een betrouwbaar productieproces met een maximale output en zo weinig mogelijk storingen en stilstand.

COMPACTE ALLESKUNNER VOOR POSITIEMETINGEN

Bosch Rexroth breidt het IMScompact-portfolio verder uit met een versie voor absolute positiemeting en biedt daarmee een kostengunstige oplossing voor vele toepassingen.

SAMENWERKING SIEMENS - NMBS - HAVEN ANTWERPEN

Siemens Mobility en NMBS kondigen een nieuwe samenwerking aan ter ondersteuning van het goederenvervoer in de haven van Antwerpen.

PARKER CATALOGUS BESTOBELL VENTIELEN

Parker Hannifin heeft een nieuwe uitgebreide catalogus uitgebracht met gedetailleerde informatie over het assortiment Bestobell hoogwaardige cryogene ventielen.

DRYLIN W SLEDE VAN IGUS

De drylin W opklikbare slede van igus zorgt voor een snelle installatie (direct op de rail) en is gemakkelijk in het gebruik.

INGE NEVEN NIEUWE CEO BIJ VITO

De raad van bestuur van VITO heeft unaniem Inge Neven aangesteld als nieuwe CEO van VITO.

EWELLIX MODULAIR HEFKOLOMPLATFORM

Ewellix, toonaangevende wereldwijde innovator en producent van geavanceerde lineaire technologieën, heeft een modulair hefkolomplatform ontwikkeld speciaal voor toepassing in medische systemen. 

MAINTENANCE OP 22-23 MAART

Op woensdag 22 en donderdag 23 maart opent Antwerp Expo de deuren voor de Maintenance community.

Pagina 1 van 118

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022