linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw

PARKER TECHNOPOLYMEREN KLEPPENREEKS

De Fluid and Climate Controls Division Europe van Parker Hannifin, kondigt de lancering aan van de technopolymeren klepsystemen uit de Q- en C-series, een nieuwe reeks productoplossingen voor de drankautomaatindustrie.

ROBOTICAPRIJS VOOR ROBERTA NELSON SHEA

Voor de tweede keer in vijf jaar tijd heeft een sleutelfiguur bij Universal Robots, de wereldwijde marktleider in cobots, de meest prestigieuze roboticaprijs ter wereld gekregen: de Joseph F. Engelberger Robotics Award, vaak omschreven als de Nobelprijs van de robotica. 

ASSA ABLOY ACADEMY

Workshops, opleidingen en inspiratiesessies zijn een must voor wie wil bijblijven.

REVOLUTIE 3D METINGEN DOOR INNOVATIE

De combinatie van Pulse Ranging Technology (PRT) met MEMS-technologie maakt 3-D puntenwolken met hoge resolutie mogelijk.

PTC VUFORIA STEP CHECK

PTC, een wereldwijde specialist op het gebied van digitale transformatie, heeft een Step Check™-component toegevoegd aan zijn Vuforia augmented reality-platform.

IGUS MACHINE HEAT RECOVERY SYSTEM

Ingenieurs van igus gebruiken nu een eenvoudige technologie voor warmteterugwinning.

TYPE TANDWIELKAST MET UITGAANDE FLENS

In welke situaties is een ingaande as op een tandwielkast een voordeel?

POSITIEVE RESPONS OP BOOMERANG WERKNEMERS

Ruim de helft van de bevraagde professionals (55%) staat open voor een terugkeer naar hun werkgever van vóór de Covid periode, waarbij 49% toegeeft dat de redenen waarom ze destijds vertrokken waren niet meer van toepassing zijn in de huidige markt.

EME BEHUIZING EN SCHAKELAARS VAN RITTAL

Voor de kastsystemen van zijn performante schakelaars rekent Electro Mechanic Equipment, een gekende speler in de nichemarkt van middenspanningsschakelaars en -scheiders, op het aanbod van Rittal.

REM-B ADVISEERT HOGESCHOOL

REM-B Hydraulics stapt samen met andere bedrijven in de adviesraden van hogeschool Thomas More voor de opleidingen graduaat Elektromechanische Systemen en de professionele bachelor Elektromechanica.

CEO DIRK FRANSAER VERLAAT VITO

De raad van bestuur van VITO en gedelegeerd bestuurder Dirk Fransaer, hebben in onderling overleg besloten hun samenwerking met onmiddellijke ingang te beëindigen en niet, zoals oorspronkelijk voorzien, op 31 augustus.

AFT-ROBORANA START-UP TRIP NEW YORK

Academics for Technology (AFT Leuven) is net terug van zijn Student Startup Trip naar New York, samen met de techscale-up RoboRana, Cronos Leuven en 35 ambitieuze studenten.

EWELLIX NIEUWE GENERATIE ACTUATOREN

Ewellix, fabrikant op het gebied van geavanceerde lineaire bewegingstechnologieën, lanceert dit jaar een nieuwe generatie elektromechanische actuatoren.

ADVANCED ENGINEERING 24-25 MEI

De voorbije jaren is de aandacht voor werkbaar werk sterk toegenomen.

LINDE GREEN PERFORMANCE

Linde Material Handling zet zijn klanten verder op weg richting een duurzame toekomst, en doet dit met een steeds breder portfolio aan innovatieve producten en softwareoplossingen.

Pagina 1 van 122

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022