Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

HMS Industrial Networks breidt de Anybus® CompactCom™ 40 serie uit met een nieuwe versie waarmee elk automatiseringsapparaat kan communiceren met CC-Link IE Field.

Daarmee is HMS nu in staat om zowel embedded als stand-alone gateway oplossingen aan te bieden voor alle CC-Link gerelateerde communicatieproblemen, inclusief CC-Link IE Field.De nieuwe Anybus CompactCom voor CC-Link IE Field. Op de achtergrond de overige communicatieoplossingen van HMS voor CC-Link en CC-Link IE Field.

Anybus CompactCom omvat een reeks embedded communicatie-interfaces die bij automatiseringsapparaten zorgen voor connectiviteit met elk industrieel netwerk - van veldbussen tot Industrial Ethernet. HMS breidt de Anybus CompactCom 40 serie nu uit met een aansluiting op het gigabit CC-Link IE Field netwerk.

Leverbaar in twee gecertificeerde vormfactoren

Volledig gecertificeerd door de CC-Link gebruikersorganisatie (CLPA), biedt de Anybus CompactCom 40 serie CC-Link IE Field connectiviteit in twee formats:

• Module format met instant connectiviteit voor bestaande CompactCom gebruikers door simpelweg in te pluggen in de CC-Link IE Field module.

• Brick format, ideaal voor gebruikers met beperkte ruimte of gebruikers die zelf gekozen netwerkconnectoren willen toevoegen.

Snelle communicatie met CC-Link IE Field

CompactCom is ontworpen voor integratie in een host automatiseringsapparaat voor snelle communicatie met elk industrieel netwerk. Inbouwen van de Anybus CompactCom in een automatiseringapparaat kost maar weinig tijd dankzij de door HMS meegeleverde voorbeeld drivercode en configuratiebestanden (CSP +).

Ontworpen voor slave communicatie op CC-Link IE Field netwerken, kan Anybus CompactCom maximaal 1536 bytes aan procesgegevens handlen in elke richting, wat het geschikt maakt voor de meeste slave apparatuur. De module ondersteunt generieke apparaatprofielen en wordt geleverd met een dual port switch, geïmplementeerd in HMS' bekroonde netwerkprocessor - Anybus NP40.

Toegang tot alle industriële netwerken

Met de implementatie van het Anybus CompactCom concept krijgen gebruikers toegang tot alle belangrijke industriële netwerken, waaronder nu ook CC-Link IE Field. Aangezien Anybus CompactCom producten hardware- en softwarematig onderling uitwisselbaar zijn, kunnen gebruikers verbinding maken met een netwerk door simpelweg de CompactCom van hun keuze te selecteren. Beschikbare netwerken in de 40 serie zijn: Profinet, EtherNet/IP, EtherCAT, Modbus TCP, Powerlink, Profibus, DeviceNet en CC-Link. Nog tien andere netwerken zijn beschikbaar via de Anybus CompactCom 30 serie.

Completering van het Anybus programma voor CC-Link netwerken

‘Met de nieuwe Anybus CompactCom voor CC-Link IE Field verbreedt HMS het aanbod voor producenten van automatiseringapparatuur in het algemeen, en voor hen die aansluiting willen op CC-Link netwerken in het bijzonder’, aldus Leif Malmberg, Product Manager bij HMS. ‘We zien CC-Link IE Field als één van de toekomstig groeiende Ethernet netwerken en we hebben nu al verschillende andere connectiviteit oplossingen in huis voor zowel CC-Link als CC-Link IE Field, waarmee kan worden gecommuniceerd met bijvoorbeeld Mitsubishi PLC's.’

HMS biedt nu zowel embedded als stand-alone gateway oplossingen voor elk CC-Link gerelateerd communicatieprobleem. Behalve de nieuwe CompactCom voor CC-Link IE Field, levert HMS ook:

• Stand-alone Anybus Communicator gateways voor aansluiting van een serieel apparaat op zowel CC-Link als CC-Link IE-Field.

• Anybus X-gateways voor het aansluiten van CC-Link en CC-Link IE Field op 11 andere industriële netwerken.

• CC-Link connectiviteit in de Anybus CompactCom 40 serie.

sales@pics.be

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina