Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

OMRON Corporation introduceert verschillende nieuwe producten waaronder voedingen, veiligheidsrelais aansluitvoeten, drukknopschakelaars, power monitors en machinecontrollers.

Dit als tweede golf van producten voor bordenbouw, gebouwd volgens een gemeenschappelijk ontwerpplatform voor gestandaardiseerde productspecificaties.

Op basis van een groot productassortiment is Omron doorgegaan met het bouwen van innovatieve componenten voor de bordenbouw.

Omron heeft het ontwerp en de grootte van bordenbouwcomponenten gestandaardiseerd en in april 2016 producten geïntroduceerd. Deze zijn gebouwd met ‘Push-In Plus-technologie’, de eigen bedradingstechnologie van het bedrijf, voor bouwers van apparaten en besturingspanelen die behoefte hadden aan ‘verkleining en ruimtebesparing’ van besturingspanelen, ‘versnelde levering’ en een ‘respons op globalisering’. Deze producten zijn in de frontlinie van de productie geaccepteerd door meer dan 3000 wereldwijde bedrijven en worden positief gewaardeerd.

De uitbreiding van de bordenbouwcomponenten die zijn gebouwd op basis van het gestandaardiseerde ontwerpplatform zal een groot gecombineerd effect bereiken doordat een uitgebreid assortiment apparaten wordt aangeboden. Omron streeft naar het innoveren van besturingspanelen van klanten. Aangezien de hoogte van componenten kan variëren afhankelijk van factoren zoals energie- en warmteafvoer, zijn de bordproducten ingedeeld in 3 hoofdgroepen met hun eigen specifieke positie (rij) in een besturingspaneel: I/O, besturing en voeding. Binnen elke categorie zijn de optimale regels vastgesteld om te zorgen dat loze ruimte wordt beperkt en de breedte tussen kabelgoten wordt geoptimaliseerd. De nieuwe S8VK-S (modellen met een grote capaciteit) zijn de eerste Omron-producten die in de voedingskabelcategorie zijn ingedeeld. Meer producten zullen volgen.

Specifiek is het gemeenschappelijke platform toegepast op drukknopschakelaars A22N-P/A30N-P, indicatoren M22N-P en power monitors KM-N3 (on-panel componenten), relaisvoeten P7SA-PU voor relais met geleide contacten voor veiligheidsapplicaties en machinecontrollers NX1P voor motion control. Ook worden de 240-/480-W modellen van de S8VK-S, 's werelds kleinste categorie voedingen, onder het gemeenschappelijke platform geproduceerd.

Ga voor meer informatie en productgegevens naar: industrial.omron.be/nl/solutions/panel-building

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina