Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Testo, de specialist op het gebied van meettechniek, brengt vier nieuwe warmtebeeldcamera´s op de markt.

De modellen testo 865, testo 868, testo 871 en testo 872 maken door hun onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding duidelijk, dat topkwaliteit ‘Made in Germany’ en een aantrekkelijke prijs elkaar niet uitsluiten.

De nieuwe testo innovaties maken hun opwachting in de zwaar bevochten markt voor warmtebeeldcamera´s: ze bezitten een resolutie van tot wel 320 x 240 pixels. Met de standaard testo SuperResolution technologie kan deze op de PC zelfs worden verhoogd tot 640 x 480 pixels. Geen enkele vergelijkbare warmtebeeldcamera heeft een betere beeldkwaliteit.

Smart en verbonden werken

Met uitzondering van het instapmodel testo 865 kunnen alle warmtebeeldcamera´s ook worden verbonden met de testo Thermography App. De voor iOS en Android verkrijgbare app maakt de smartphone/tablet van de gebruiker tot een tweede display en de afstandsbediening van de camera, en dient ertoe om ter plaatse snel compacte rapporten aan te maken, online op te slaan en per e-mail te verzenden.

De modellen testo 871 en testo 872 kunnen bovendien draadloos met de thermo-hygrometer testo 605i en de stroomtang testo 770-3 worden verbonden. Zo kan snel en eenduidig worden herkend, waar precies in een gebouw zich vochtige plekken bevinden of wat het probleem is in de schakelkast.

Objectief vergelijkbare warmtebeelden

Temperatuurschaal en kleurgeving van warmtebeelden kunnen individueel worden aangepast. Daarom is het mogelijk dat bijv. het warmte-isolerende gedrag van een gebouw verkeerd wordt geïnterpreteerd. De nieuw ontwikkelde functie testo ScaleAssist lost dit probleem op, doordat hij de kleurverdeling van de schaal aanpast aan de binnen- en buitentemperatuur van het meetobject en aan het verschil daartussen. Dit zorgt voor objectief vergelijkbare en foutloze warmtebeelden van het warmte-isolerende gedrag van gebouwen.

Automatische instelling van de emissiegraad

De instelling van emissiegraad en gereflecteerde temperatuur – onmisbaar voor precieze warmtebeelden – was tot op heden met betrekking tot de gereflecteerde temperatuur ook eerder onnauwkeurig. Dat verandert met de testo ε-Assist. Om deze functie te benutten wordt een speciale sticker (ε-Marker) opgebracht aan het meetobject. Via hun geïntegreerde digitale camera herkennen de warmtebeeldcamera´s testo 868, testo 871 en testo 872 de sticker, stellen de emissiegraad en gereflecteerde temperatuur vast en stellen beide waarden automatisch in.

De warmtebeeldcamera´s testo 865, testo 868, testo 871 en testo 872 zijn vanaf nu direct bij testo of in de gespecialiseerde handel verkrijgbaar.

www.testo.be

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina