Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

SPIE Belgium – een filiaal van de groep SPIE, Europees onafhankelijk marktleider in multitechnische dienstverlening op het gebied van energie en communicatie – neemt Tevean over.

SPIE Belgium versterkt hiermee zijn capaciteiten op het vlak van bouwtechnologieën.

Tevean, opgericht in 1950 en gevestigd in het Oost-Vlaamse Zelzate, is gespecialiseerd in het engineeren, realiseren en onderhouden van elektrische systemen, alsook van protectie-, branddetectie- en gebouwbeheersystemen.Teveans klanten zijn actief in de utiliteitsbouw, de gezondheidszorg en de industrie. Het bedrijf telt vijftig medewerkers en behaalde in 2015 een omzet van om en bij de 9 miljoen euro. 

De medewerkers van Tevean zullen de divisie Building Systems van SPIE Belgium versterken en er hun knowhow en vaardigheden, sleutelfactoren van Teveans succes, verder ontwikkelen. Binnen Building Systems zal deze nieuwe business unit voornamelijk actief zijn in Vlaanderen en in de regio Brussel. 

‘Met deze overname breidt SPIE Belgium het aanbod van zijn dienstenaanbod verder uit’, aldus Johan Dekempe, Algemeen Directeur van SPIE Belgium. ‘De technologische knowhow van Tevean is een perfecte aanvulling op de competenties van onze divisie Building Systems. Bovendien biedt Teveans huidige klantenbestand perspectieven op synergieën voor onze Building Systems activiteit, en op een prominentere aanwezigheid in de nichemarkt van de Care & Cure.’ 

Rudy Stals, zaakvoerder van Tevean, voegt hier nog aan toe: ‘Wij hebben in SPIE Belgium de juiste overnamepartner gevonden voor onze familiale onderneming. Tevean kan zich binnen SPIE Belgium verder blijven ontwikkelen en zo zijn klanten op een kwalitatieve manier blijven bedienen.’

SPIE integreert oplossingen en diensten op het gebied van elektrotechniek, mechanica, klimaatbeheersing, energie en communicatienetwerken. Met 600 vestigingen in 38 landen en 38.000 medewerkers heeft de groep SPIE in 2015 een geconsolideerde productie van 5,3 miljard euro en een geconsolideerd EBITA van 351 miljoen euro gerealiseerd.

www.spie.com

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina