Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Het nieuwe nummer van Automation Magazine, nr 206 over 'cost cutting', is uit.

Nummer 206 heeft als centraal redactioneel thema ‘cost cutting' in al zijn facetten.

Voortdurend moet men in een bedrijf waakzaam zijn om machines op de meest efficiënte manier te ontwerpen en te gebruiken. Ingenieurs en technici mogen deze focus op kostenbesparende inspanningen niet verliezen!

Voorts staat in nummer 206 ook het beursplan van INDUMATION.BE 2017, de tweejaarlijkse Belgische hoogmis van techniek en automatisering in Kortrijk Xpo, van 8 tot 10 februari 2017. INDUMATION is dé innovatiebeurs voor alle facetten van de waardeketen in de manufacturing & process industry. Als uw infrastructuur, uw productie of specifieke bedrijfsprocessen ergens moeten worden geoptimaliseerd, dan moet je op deze beurs zijn om alle technische mogelijkheden te ontdekken.

Automation Magazine is in België de marktleider voor informatie over industriële automatisering en aandrijftechniek. De printversie heeft 11.000 geregistreerde lezers. Het magazine wordt op naam verstuurd naar de directie en technische kaderleden van Belgische en buitenlandse industriebedrijven.

De digitale versie van het nieuwste nummer 206 leest u door hieronder op het magazine te klikken. Laat u inspireren door Automation Magazine!

cover AM206 25NL

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina