Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De tweejaarlijkse beurs INDUMATION.BE 2017 is uitverkocht. Organisator Invent Media ziet in de hoge bezettingsgraad een teken van economische heropleving.

Er nemen 178 technologie- en kennisorganisaties deel aan de 3-daagse technologieberus INDUMATION.BE van 8 tot 10 februari 2017 in Kortrijk Xpo.

De bezoekers aan de beurs zijn mensen uit de productie, engineering, maintenance, planning, R&D, kwaliteit, veiligheid, supply chain, logistics en IT. Zij krijgen 7 technologieroutes aangeboden over een totale beursoppervlakte van 20.000 m².

De routes zijn voorbereid in functie van elke bedrijfsactiviteit en de verschillende bedrijfsprocessen die van een onderneming één gestroomlijnde organisatie maken: smart & advanced manufacturing, digitalisering, predictive maintenance, flexibele automatisering, de nieuwste componenten, aandrijvingen, sturingen, sensoren, software, robotisering …

Naast een bezoek aan de beurs zelf met de 7 technologieroutes zijn er nog de 14 expert classes waar bezoekers aan kunnen deelnemen om hun kennis over de recentste technologische trends bij te spijkeren.

‘Een van de grootste problemen van een organisatie is de verantwoordelijken van de verschillende bedrijfsunits met de neuzen in dezelfde richting te krijgen. Elke bedrijfsafdeling (IT, R&D, productie, logistiek, aankoop, operations, ….) heeft een eigen taal en leeft op zijn eigen eilandje. Dit is een afknapper voor iedere bedrijfsverantwoordelijke die een innovatie- of automatiseringsproject op de rails moet krijgen’, zo klinkt het bij de organisatoren.

‘Beslissingen van de topfloor worden genomen zonder voldoende overleg met de shopfloor en, eenmaal de stap genomen, merkt de leiding dat een aantal afdelingen de sprong niet willen of kunnen maken. INDUMATION.BE 2017 is daarom opgevat als een event waar elke kritische teamgenoot zijn interesses ontdekt. Opteer dus zeker voor een teambezoek waarbij elk teamlid verplicht wordt om met een stukje van de inzichten te komen’, aldus Invent Media.

www.indumation.be

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina