Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Automation Magazine en InduMotion nodigen u graag uit op de vierde, tevens grootste editie ooit van INDUMATION.BE 2017, volgende week in Kortrijk Xpo (van 8 tot 10 februari 2017).

Zo’n 180 West-Europese technologiebedrijven vieren op 22.000 m² beursoppervlakte dé technologische hoogmis in België voor innovatie, automatisering en digitalisering. 

Organisatoren Agoria, InduMotion vzw en Invent Media slaagden erin om het summum van de hightech-wereld samen te brengen onder één dak. Zij konden ook 14 gerenommeerde keynote speakers strikken voor speciale Expert Classes. The Big Innovation Debate 2017, dat georganiseerd wordt in het INDUMATION 4.0. Forum, wordt de blikvanger op woensdagavond.

De organisatoren verwachten 6.000 industriële vakbezoekers op dit tweejaarlijks event. U en uw medewerkers uit productie, engineering, maintenance, planning, R&D, kwaliteit, veiligheid, supply chain, logistics en IT krijgen 7 technologieroutes aangeboden, netjes voorbereid in functie van uw bedrijfsactiviteit en de verschillende bedrijfsprocessen die van uw onderneming één gestroomlijnde organisatie maken. Smart & advanced manufacturing, digitalisering, predictive maintenance, flexibele automatisering, de nieuwste componenten, aandrijvingen, sturingen, sensoren, software, robotisering…. en gespecialiseerde implementatiepartners en consultants.

Kennis en opleiding zijn cruciaal in een snel veranderende digitale wereld. Als er één verplichte opleiding of studiedag moet ingepland worden, dan is het toch wel de INDUMATION.BE 2017 studiedag!

U bent van harte welkom om even te proeven van datgene waar industrieel België de komende jaren mee bezig zal zijn om de ‘Fabrieken van de Toekomst’ te worden. U bent uiteraard ook van harte welkom tijdens de Expert Classes, The Big Innovation Debate op woensdagavond 8 februari en de nocturne op donderdagavond 9 februari

Het volstaat om u gratis te registreren op www.indumation.be

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina