Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Bucher Hydraulics wordt aanzien als werelds toonaangevende fabrikant op het vlak van hydraulische debietsplitsers.

De nieuwste toevoeging aan het gamma is de debietsplitser MTDA-HG met sterk toegenomen nauwkeurigheid tot 1.5% en uitgebreid werkgebied.

Verder overtroeft de MTDA-HG de bestaande debietsplitsers op het vlak van levensduur, geluid, kostprijs, … Dit resulteert in ongeziene prestaties op het vlak van gelijkloop van hydraulische cilinder.

Op vraag uit de mobiele markt naar een proportioneel ventielblok met betere prestaties en uitgebreide mogelijkheden heeft Bucher het modulaire LVS ventielblok ontworpen. De modulaire elementen zijn van het flow-sharing principe waarbij de oliestroom naar iedere verbruiker gegarandeerd blijft, zelfs bij ontoereikende olietoevoer. Hierdoor kunnen ontwerpers hun sturingen voor complexe mobiele machines eenvoudiger opbouwen.

Het LVS ventielblok kan gebruikt worden in combinatie met vast debiet of LS pomp en kan op diverse manieren aangestuurd worden (manueel, hydraulisch, ON/OFF, proportioneel, digitaal). Er zijn diverse opties beschikbaar om uw verbruiker zo stabiel mogelijk te laten werken.

www.hydrauliek-vbparts.be

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina