Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Antwerp Expo opent op woensdag 29 en donderdag 30 maart 2017 zijn deuren voor de vakbeurs M+R 2017, het futureproof forum voor procesinstrumentatie, in het hart van Europa’s grootste (petro)chemiecluster.

De bezoeker kan zich laten inspireren door meer dan 80 professionals en ontdekken hoe de exposanten zich dagelijks inzetten binnen alle domeinen van productie-automatisering, intelligente instrumentatie, procescontrole, veiligheid, energiebeheer, condition monitoring, diagnostiek en meer.

Daarnaast kan de bezoeker er ook betalende conferenties over ATEX, procesmetingen & procesveiligheid volgen waarbij er wordt ingaan op de verandering in de normering en meer specifiek op het aspect waar de zaken fout lopen. Op woensdag 29 maart 2017 vindt er in de namiddag een rondetafeldebat plaats over ‘Industrial Internet of Things in Process’, waaraan enkele grote spelers uit de proceswereld, zoals Endress + Hauser, Siemens, Engie, … deelnemen en die vrij toegankelijk is voor de bezoekers.

Tijdens M+R wordt de nadruk gelegd op innovaties en interactiviteit tussen bezoekers en standhouders. Dit vertaalt zich onder andere in een Digital Innovation Tour, waarbij standhouders hun meet- en regeltechnologie live kunnen demonstreren. De bezoekers kunnen de Digital Innovation Tour vrij volgen, die zal aangegeven worden op het beursplan.

M+R 2017 is een initiatief van Easyfairs. Deze vakbeurs is een interactief forum voor alle professionals uit productie-, proces- en infrastructuuromgevingen. M+R wordt op 29 en 30 maart 2017 gelijktijdig met Maintenance georganiseerd in Antwerp Expo. Meer informatie vindt u op www.mr-expo.be. Registeren voor een bezoek aan deze beurs kan u met code 2008.

www.mr-expo.be

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina