Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Boa Concept, producent van intelligente modulaire transportbandsystemen, presenteert de nieuwe generatie van de Plug-and-Carry®.

Met zijn geoptimaliseerde mechanisme, een nog praktischere configuratie, nieuwe modulaire elementen, interfaces die kunnen communiceren met andere systemen binnen het intralogistieke ecosysteem en een nog eenvoudigere montage kan deze Plug-and-Carry® 2.0 nog beter inspelen op de wensen van de gebruikers bij het ontwerp en ingebruikname van het systeem.

Gebruiker nog autonomer

Vijf jaar na de lancering van het eerste Plug-and-Carry®-systeem brengt Boa Concept nu een nieuwe generatie slimme modulaire transportbanden op de markt. Het nieuwe Plug-and-Carry® 2.0-ontwerp maakt zijn gebruikers nog autonomer: de configuratie is vereenvoudigd, het aantal losse onderdelen van de modulaire elementen is teruggebracht en bij het ontwerp is rekening gehouden met praktijkervaringen.

De productlijn bevat nieuwe modulaire elementen zoals omleidings- en invoegmogelijkheden en weeg-, document- en etiketteringsmodules. Daarnaast kan de interface van de Plug-and-Carry® 2.0 communiceren met externe systemen zoals de productliften van Qimarox, verpakkingsmachines, documentsystemen en flexibele transportbanden. Het Plug-and-Carry® 2.0-ontwerp kan dus perfect geïntegreerd worden in het intralogistieke ecosysteem. De externe systemen kunnen op hetzelfde netwerk aangesloten worden als de Plug-and-Carry®-modules waardoor een innovatief bedienings- en controlesysteem ontstaat.

Het Plug-and-Carry® 2.0-systeem is, net zoals zijn voorganger, gemakkelijk te onderhouden, mede doordat de elementen uit een beperkt aantal onderdelen bestaat. De R&D-teams van Boa Concept hebben bij de nieuwe productlijn extra aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid en het onderhoudsgemak voor de gebruiker. Ook is de configuratie vereenvoudigd waardoor de gebruiker eenvoudig zijn systeem kan samenstellen en aanpassen indien nodig.

Het Plug-and-Carry® 2.0-systeem geniet de volgende voordelen:

  • Vereenvoudigde installatie
  • Aanpassingen zijn altijd mogelijk
  • Onderhoud kan door de gebruiker zelf worden uitgevoerd
  • Snellere installatie
  • Soepel functionerend systeem met weinig uitval                           

Eerste nieuwe productlijn al in gebruik genomen

De eerste modellen van het Plug-and-Carry® 2.0-systeem zijn eind 2016 al in gebruik genomen. Inmiddels is er al meer dan 2000 meter van deze transportbanden in gebruik. De Plug-and-Carry® 2.0 wordt zowel in de B2B- als in de B2C-sector voor verschillende doelen gebruikt zoals het sorteren, inpakken en voorbereiden.

Volledig compatibel

De nieuwe productlijn is volledig compatibel met de voorgaande versie. Meerdere bedrijven hebben het nieuwe systeem al zonder problemen in het oude Plug-and-Carry-systeem geïntegreerd. De voordelen van de nieuwe productlijn zijn zo voor alle gebruikers beschikbaar.

www.boaconcept.com

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina