Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Duranmatic B.V. brengt van Kübler de multifunctionele 57xT serie op de markt.

Deze teller kan als een eenvoudig display of uitgebreide teller fungeren.

De nieuwe modulaire 57xT teller serie kan modulair worden uitgebreid  met verschillende opties. De modulaire uitbreiding zijn 115-230 VAC gevoed, 4 PNP contactuitgangen, RS232-interface, analoge uitgang en/of 2 potentiaalvrije relaisuitgangen.

Dit betekent dat de 57xT individueel kan worden aangepast aan uw wensen.

De 570T SSI positieteller kan van 8 tot 32 bits weergegeven. Hij kan worden gebruikt als een display, een regelaar, een SSI-analoge converter en een SSI-RS232/RS485 interface converter voor alle Kübler SSI encoders. De weergaveposities kunnen bovendien worden gebruikt als master of als slave.

De multifunctionele 571T teller is instelbaar voor de functies positieweergave/ impulsteller, toerenteller / frequentieweergave, korte-urenteller/ timer, bedrijf urenteller of een snelheidsweergave gebaseerd op de looptijd. De maximale tel frequentie is 240 kHz en de kortste meetbare tijd is 1 ms, waarmee een breed scala aan meet- en regeltaken worden uitgevoerd.

Uw kunt de tellers eenvoudig programmeren via het display met een duidelijk set-up menu. De voorinstellingen kunnen absoluut en gerelateerd aan de eindwaarde worden ingesteld.

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina