Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Nummer 207 (Maart – April – Mei 2017) heeft als centraal redactioneel thema ‘De technologie achter de verpakkingsindustrie.’

Voorts wordt in dit nieuwe nummer Marion Debruyne geïnterviewd, zij leidt als burgerlijk ingenieur de Vlerick Business School.

In een interessante case study wordt uitgelegd hoe Bosch Rexroth instaat voor het hydraulische functioneren van de twee nieuwe basculebruggen aan de A11 over het Boudewijnkanaal.

Tot slot presenteert Automation Magazine een beknopt overzicht van reacties van exposanten op het voorbije, succesvolle INDUMATION.BE 2017.

Automation Magazine is in België de marktleider voor informatie over industriële automatisering en aandrijftechniek. De printversie heeft 11.000 geregistreerde lezers. Het magazine wordt op naam verstuurd naar de directie en technische kaderleden van Belgische en buitenlandse industriebedrijven.

De digitale versie van het nieuwste nummer 207 leest u door hieronder op het magazine te klikken. Laat u inspireren door Automation Magazine!

AM207 25NL

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina