Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

LM Systems en zusterbedrijf LinMotion zijn al decennia lang actief in lineairtechniek.

Hiervoor hebben ze een zeer breed en onderscheidend programma ter beschikking, uitsluitend bestaande uit gerenommeerde en vooraanstaande fabricaten.

LM Systems en LinMotion bieden via dit mooie aanbod van componenten en systemen aan alle klanten een passende oplossing voor diverse lineaire toepassingen in de ‘Food & Beverage’, ‘Factory Automation’, ‘Handling’, ‘Robotics’, ‘Packaging’, Automotive en tal van andere industrieën. 

LM Systems richt zich op losse lineaire componenten zoals onder andere alle soorten geleidingen, kogelspindels en spline assen, terwijl bij LinMotion de focus ligt op modules met geïntegreerde geleiding en aandrijving middels tandriem, kogelspindel of tandlat. 

Besparing van kostbare engineeringtijd

Naast het leveren van lineaire componenten en systemen richten beide bedrijven zich ook op het verlenen van advies. Zo ondersteunen ze hun klanten als een engineeringspartner vanaf het begintraject van een engineeringsfase. Dit doen LM Systems en LinMotion middels persoonlijk advies via de eigen technische binnen- en/of buitendienstspecialisten. Het advies wordt ondersteund met onder andere berekeningen en 3D files zodat dit kostbare engineeringtijd bespaart voor de klant, alsook de time to market verkort en tegelijkertijd wordt het meest optimale product ingezet.              

Maar LM Systems en LinMotion gaan graag ook nog een stap verder en bieden totaaloplossingen aan, waarbij alle geleverde mechanische componenten en systemen moeiteloos kunnen gecombineerd en gekoppeld worden met de motoren en drives van de partners van LM Systems en LinMotion. Dankzij een grote voorraad kunnen alle lineaire componenten snel worden geassembleerd.

‘Getuige hiervan zijn onze talrijke succesverhalen met Siemens, waarmee we sinds 2010 een sterke alliantie hebben opgebouwd’, klinkt het bij LM Systems. ‘Op de INDUMATION.BE 2017 beurs in Kortrijk hebben wij vanuit deze samenwerking een low-cost combinatie gepresenteerd met een lineairmodule en een Siemens motor en drive.’ De beursstand van LM Systems en LinMotion bevond zich niet voor niets naast deze van topspeler Siemens.

De slogan van LM Systems en LinMotion is dat voor iedere industriële toepassing er een individuele competitieve oplossing is waarbij technisch advies, kwaliteit, flexibiliteit, service en korte levertermijnen centraal staan. Alle medewerkers van de twee bedrijven zijn specialisten in ‘Linear Motion’ en vertegenwoordigen beide firma’s vanuit de vestigingen in Veenendaal (NL) en Zaventem (B).

www.thk.be

Foto: De beursstand van LM Systems en LinMotion op INDUMATION.BE 2017 met als blikvanger de THKR-7 robot

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina