Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

KUKA zal van 22 tot 24 maart op de MTMS beurs in Brussel twee applicaties tonen met zijn collaboratieve robot, de LBR iiwa.

De combinatie van intelligentie en gevoeligheid maakt applicaties mogelijk die voorheen niet konden worden uitgevoerd met conventionele industriële robots

De LBR iiwa heeft in alle zeven assen sensoren die continu het draaimoment van elke as individueel monitoren. Hiermee kan de robot detecteren wanneer hij met zijn omgeving in aanraking komt en kan een beweging van de robot met een zekere meegaandheid, de zo gehete compliance mode, geprogrammeerd worden. Hierdoor is het mogelijk om op gevoel te werken zoals voorheen alleen een mens dat kon. Dit is een uniek kenmerk voor industriële robots en zal daarom ook uitgebreid gedemonstreerd worden tijdens de MTMS beurs. KUKA zal namelijk een LBR iiwa robot tonen die met een simpele stift een perfecte tekening kan maken op een blad papier. De robot voelt het papier perfect aan en zal dus met de gewenste kracht de stift hanteren.

Een tweede applicatie die KUKA zal tonen op de MTMS beurs omvat twee LBR iiwa robots die met elkaar en mensen zullen moeten samenwerken. Met deze applicatie wil KUKA aantonen dat collaboratieve robots de toekomst vormen. Vanaf nu zullen mensen en robots moeten samenwerken om hun taken tot een goed einde te brengen.

Het KUKA verkoopteam verwelkomt u graag van 22-24 maart op de MTMS beurs in Brussel op hun stand A45. om u verder in te lichten over zijn slimme Smart Industry oplossing.

www.kuka.com

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina