Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Op 1 april 2017 vierde Apex Dynamics Inc. haar 30 jarig jubileum.

Een bijzondere gelegenheid want Apex Dynamics B.V. reisde met een uitgebreide delegatie naar Taiwan om de feestelijkheden bij te wonen.

Apex Dynamics BV is sinds 2006 dé leverancier in de Benelux van hoge-precisie spelingsarme planetaire en kegelwiel reductoren.

Het 30-jarig jubileum werd door de ruim 1.200 genodigden van over de hele wereld groots gevierd op het dak van de fabriek van Apex Dynamics. Met een toespraak van Apex Dynamics President Mr. Robin Cheng, toespraken van alle wereldwijde Apex bedrijven (alle in hun eigen taal), optredens van artiesten en een diner van diverse topkoks uit Taiwan.

Naast een feest is er tijdens deze gelegenheid ook een seminar gehouden door de CEO van Apex Dynamics Inc, Mr. Arthur Kuo. In dit seminar is uitgebreid stil gestaan bij de nieuwe Tandheugel- en Rondselfabriek die nu volledig operationeel is.

Voor het einde van dit jaar zullen alle meest gangbare tandheugels en rondsels uit voorraad leverbaar zijn. Een gigantische uitdaging voor de fabriek, maar wel één die ervoor zorgt dat de levertijden gegarandeerd kort zullen zijn.

Ook kondigde Apex Dynamics tijdens het seminar weer een compleet nieuwe serie hypoïde/planetaire tandwielkasten aan: de AP-serie. Deze AP-serie is uniek door toepassing van de gepatenteerde Curvic-Plate technologie.

www.apexdyna.be

www.apexdyna.nl

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina