Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Op dinsdag 25 april heet PROCENTEC u welkom in de toekomst.

Op deze dag wordt Atlas gelanceerd tijdens de Hannover Messe. De Atlas van PROCENTEC is dé visie voor Industrieel Ethernet Diagnostiek.

Toenemende complexiteit binnen industriële systemen vraagt om een innovatieve visie om duidelijkheid te scheppen. Atlas is de perfecte oplossing voor het monitoren van uw Industrieel Ethernet netwerk. Atlas werkt mee aan het voorkomen van onverwachte en dure uitvaltijd en geeft een uniek inzicht in uw netwerk. Dit product is onmisbaar voor iedereen die binnen de industriële automatisering werkt aan het verminderen van uitvaltijd.

Wat kunt u van Atlas verwachten?

Atlas is een compact apparaat in een robuuste behuizing en kan worden ingeplugd in uw netwerk. Met behulp van een eenvoudig te gebruiken webapplicatie krijgt u toegang tot alle informatie in het netwerk, waardoor monitoren simpel wordt. Atlas bevat een grafische en hiërarchische Topologie, die zorgt voor een weergave van alle apparaten in uw netwerk. Tevens laat Atlas de gezondheid van uw netwerk zien. Verdere details zullen worden bekendgemaakt tijdens de Hannover Messe.

Hannover Messe

De Hannover Messe wordt gehouden van 24 tot en met 28 april en is grootste beurs ter wereld op het gebied van fabrieks- en procesautomatisering, systeemoplossingen en industriële IT. Dit jaar is PROCENTEC hier voor het eerst te vinden met een eigen stand. U vindt PROCENTEC in hal 9 bij H83, vlakbij de PI-stand bij D68.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina