Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Parker Hannifin, de wereldwijde marktleider in aandrijvings- en besturingstechnologieën, presenteert twee nieuwe slanguitvoeringen: de E-Z Form ™ GS en de E-Z Form ™ HT.

Het geavanceerde slangontwerp is vooral applicatiegericht en zorgt voor een zeer veelzijdige keuze voor klanten. 

De slangen leveren door hun speciale constructie een extreme flexibiliteit en een eenvoudige installatie. Hierdoor zijn zij een rendabele oplossing voor OEM’s en de onderdelenmarkt. De slang wordt vooral toegepast in de bouw, mijnbouw, bosbouw, landbouw, gazononderhoud, zware machines, transportbanden, gemeentelijke & transportvoertuigen, industriële motoren en energiecentrales.

De E-Z Form slang is ontworpen om full-flow en knikvrij met extreme bochten om te kunnen gaan en vervangt daarmee voorgevormde slangen en buizen in vele toepassingen - zodat er geen speciale ontwerpen, gereedschappen, fabricage kosten en bijbehorende lange levertijden nodig zijn. Ook is het niet nodig om prototypes en/of grote minimale hoeveelheden te bestellen.

Alle E-Z Form slangen zijn voorzien van een ingewerkte metalen spiraal om ze als aanzuig- of vacuüm slang te kunnen gebruiken. Bovendien wordt , door het gebruik van een continue slanglengte, lekpunten en de daarop volgende garantieproblemen geminimaliseerd. Parkers E-Z Form slangen zijn uit voorraad leverbaar en verkrijgbaar in meerdere maten.

De E-Z Form GS is een lichtgewicht, lagedruk slang die in het bijzonder geschikt is voor koeling en (heet) water toepassingen. De E-Z Form HT (High-Temperature) is door zijn speciale ontwerp bestand tegen extreme temperaturen (tot 150 graden Celsius) en kan direct worden geïnstalleerd in bij de motor als retourleiding voor de stuurbekrachtiging. De reeks heeft ook nog een derde uitvoering, namelijk de E-Z Form MP. Deze oliebestendige, multifunctionele slang kan worden gebruikt voor brandstof vullen of als een olie zuig- en retourleiding.

www.parker.nl

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina