Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Het Smart Industry Forum, dat bestaat uit een groot aantal toonaangevende technologiebedrijven, organiseert ook dit jaar in juni weer een belangrijke netwerkconferentie: het Smart Industry Forum Summit 2017.

Dit evenement vindt plaats op 8 en 9 juni 2017 in het Tivoli Hotel & Congress Center in Kopenhagen.

Dit bevindt zich in het centrum en is gemakkelijk te bereiken vanaf het vliegveld Kopenhagen. Tijdens deze tweedaagse conferentie delen internationale sprekers hun visie over de toekomst, nieuwe technologieën, digitale ontwikkelingen, Industrial IoT en wat dit voor impact heeft op de bestaande businessmodellen en processen in de maakindustrie.

Sinds de start van het Smart Industry Forum in 2016 hebben deze zaken zich snel ontwikkeld. Het is van groot belang om de mogelijkheden en uitdagingen die de industriële ontwikkeling met zich meebrengt te benadrukken. Hoewel deze revolutie pas de laatste 10 jaar wordt waargenomen is hij eigenlijk al 20 jaar geleden begonnen. En de trend is dat deze exponentieel toeneemt.

Deelnemers aan het Smart Industry Forum Summit zijn beslissingsnemers, CEO’s, CTO’s, CFO’s en managers in de industrie. Meer dan ooit tevoren zal het management nu haar verantwoordelijkheid moeten nemen bij deze ontwikkelingen. Het Smart Industry Forum biedt ondersteuning in de aanpak van deze transformatie. Het doel van deze topconferentie is om leiders uit de industrie samen te brengen en hen niet alleen te informeren over hun verantwoordelijkheid voor de toekomst, maar ook om hen concrete voorbeelden en instrumenten te geven om te starten met deze transformatie.

Het tweedaagse programma telt meer dan 20 internationale sprekers, waaronder Scott Klososky en Dietmar Dahmen als keynote speakers. Beiden zijn charismatische sprekers met een vooruitstrevende, technologische visie.

Smart Industry Forum is een online netwerk en biedt een interessante topconferentie in een passend conferentiehotel op basis van volpension en met 's avonds tijd om te netwerken.

Voor meer informatie: http://www.smartindustryforum.org

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina