Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Soudal vierde in 2016 het 50-jarige bestaan en lanceert nu een nieuwe bedrijfsfilm.

Het Turnhoutse bedrijf blijft ambitieus en mikt in 2020 op een omzet van 1 miljard euro. Voor dit jaar wordt een omzet van 720 miljoen euro verwacht.

Soudal, opgericht door Vic Swerts (77) en volledig in familiale handen, is een wereldspeler in voegkitten, lijmen en polyurethaanschuim. Het bedrijf is actief in meer dan 130 landen, met 62 buitenlandse filialen en 16 fabrieken.

Jaarlijks investeert Soudal zo’n 40 miljoen euro. Momenteel is men gestart met een project in Moskou, is er een nieuwe fabriekshal van 16.000 vierkante meter gebouwd bij het hoofdkwartier in Turnhout, ondergaat de Overpelt-fabriek een vernieuwing van 5 miljoen euro, wordt er een nieuwe fabriek van 9.500 vierkante meter gebouwd in de Verenigde Staten, heeft men een magazijn van 5.000 vierkante meter gekocht in Engeland en krijgt Soudal-dochter TKK Srpenica in Slovenië een nieuwe fabriek van 7.000 vierkante meter.  

Er werken wereldwijd 2.600 mensen voor Soudal. Deze medewerkers staan ook centraal in de nieuwe bedrijfsfilm. In een selectie uit alle landen en sectoren waarin Soudal actief is – bouw, industrie en DIY – worden medewerkers gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden en vertellen ze hun verhaal.

Samen vormen deze getuigenissen een compleet overzicht van alle aspecten van deze Belgische multinational. De mooie beelden – met als opening de Lotto-Soudal wielerploeg – zijn gemonteerd op muziek van concertpianiste Nel Swerts, de dochter van Soudal-voorzitter Vic Swerts. De film is een realisatie van Concept To Screen. De video is beschikbaar in een Nederlandstalige en Engelstalige versie.

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina