Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Duranmatic introduceert Winmate Sunlight readable displays.

Winmate Sunlight readable displays worden gebruikt in buitenomgevingen.

Dit betekent dat het scherm goed zichtbaar moet zijn in daglicht. De meeste voorkomende display technologie is een transmissief LCD. Deze LCD's zijn erg licht binnenshuis doordat de backlight het scherm sterk en gelijkmatig verlicht, in openlucht wordt een standaard transmissief display echter onleesbaar.

Een andere technologie is reflecterend, wat betekent dat ze het omgevingslicht reflecteren en buitenshuis beter af te lezen zijn. Het probleem met een reflecterend scherm is  echter dat deze binnenshuis onleesbaar wordt omdat zij omgevingslicht nodig heeft om het scherm te verlichten.

Winmate gebruikt een compromis tussen transmissief en reflecterend, de transflectief technologie. Een transflectief LCD-module bevat zowel transmissief als reflecterende eigenschappen, de methode van beeldweergave hangt af van de omstandigheden in de omgeving.

Het display gebruikt de achtergrondverlichting met de transmissief eigenschap in donkere omgevingen, en gebruikt extern licht met de reflecterende eigenschap in heldere omgevingen.
De verbeterde transflectief methode zorgt voor betere kleurenprestaties, een betere schermhelderheid met LED-achtergrondverlichting en ook beter beeld. Een display met ongeveer 700 tot 1300cd/m2 (Nits) geeft superieure prestaties in buiten- en zonlicht toepassingen.

www.duranmatic.nl

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina