Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Duranmatic lanceert de GWY-800 Gateway van Renu Electronics, deze  maakt het mogelijk om een digitaal HART signaal om te zetten naar een serieel protocol.

Met deze oplossing kunt  u apparaten met HART communicatie rechtstreeks koppelen aan een PLC met een seriële interface, bijvoorbeeld uw PLC met Modbus  aan een flowmeter met HART. 

De gateway  kan zowel als master of slave fungeren en ondersteund Multi-Drop van het HART netwerk.

Met de keuze voor master of slave is het mogelijk twee PLC’s met elkaar te koppelen, bijvoorbeeld een PLC met Modbus en een PLC met HART of bijvoorbeeld een PLC met Modbus en een flowmeter met HART communicatie.

Alle HART-procesinformatie en variabelen worden geconverteerd naar het seriële protocol en beschikbaar gesteld. De gateway heeft beschikking over 2 seriële poorten, één om een connectie op te bouwen met een PLC  en de andere poort kan voor Hart passthrough gebruikt worden. Hiernaast vindt u de HART aansluiting voor het aansluiten van uw HART apparaat of PLC met HART.

Verder beschikt de gateway over status LED’s, hiermee wordt weergeven of de connectie goed is opgebouwd en een LED om weer te geven of er communicatie plaats vindt. 

Hiernaast zijn er ook andere varianten beschikbaar, in plaats van HART kunt ook kiezen voor een variant voor serieel naar LonWorks, CANBUS en Profibus.

www.duranmatic.nl

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina