Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

In aanvulling op de gelaste uitvoering biedt ABB met de nieuwe TwinLine-S43 nu een kit waarmee wand- en staande verdeelkasten op maat zijn samen te stellen.

De TwinLine-S43 kan worden gecombineerd met het nieuwe, modulaire verdeelsysteem CombiLine-S.

Met deze combinatie is nagenoeg iedere configuratie mogelijk en kan aan alle praktische vereisten worden voldaan. Maximale vrijheid bij samenstelling en inrichting van verdeelkasten wordt zo gecombineerd met vertrouwde kwaliteit, montagesnelheid en kostenbesparingen.

De TwinLine-S43 wordt geleverd als kit waarbij de gebruiker zelf uit losse componenten een schakel- of verdeelkast opbouwt. Zijwanden, achterwand, dak- en bodemplaat, plinten, deur en montageprofielen worden daartoe los besteld. Alle kasten zijn ontworpen conform IEC 61439 voor laagspanningsschakel- en-verdeelinrichtingen. Door de modulaire uitvoering is het systeem eenvoudig te plannen, snel te assembleren en veilig in te zetten.

Opmerkelijk aan de moderne wand- en staande kasten voor energieverdeling zijn de innovatieve flenstechniek, de optimale toegankelijkheid, de eenvoudige koppelmogelijkheid van kasten, het modulaire sokkelconcept en de flexibel samen te stellen interne configuratie.

Innovatieve kabelinvoer

De kabelinvoer van het nieuwe TwinLine-programma is één van de grootste die momenteel op de markt beschikbaar is. Om voor iedere toepassing een passende oplossing te kunnen bieden, wordt een grote variëteit aan flensplaten geleverd. Alle flensplaten passen op alle flensopeningen en voorgestanste uitsparingen uit het TwinLine verdeelkastenprogramma. De flensen kunnen dankzij de druk-sluit-technologie zonder gereedschap worden gemonteerd.

Eenvoudige koppeling van kasten

Alle TwinLine kasten zijn naast en boven elkaar te plaatsen. Staanders voor zij-aan-zij positionering en koppelsets voor het op elkaar monteren van kasten zijn eenvoudig te installeren.

Modulair sokkelconcept

Het nieuwe sokkelconcept maakt een veilig transport in de werkplaats of op locatie mogelijk. De sokkel is voorzien van voorgestanste uitsparingen en biedt de mogelijkheid om kabelkanalen te installeren als kabelondersteuning. De standaardhoogten van 50 mm en 100 mm kunnen worden gestapeld en gecombineerd zodat op alle installatiewensen kan worden ingespeeld.

Optimale toegankelijkheid

Het TwinLine kastensysteem biedt onbeperkt toegang tijdens gebruik, uitbreiding, onderhoud en monitoring. De deur heeft een deuropeningshoek van 180 graden en is voorzien van een deurvergrendelsysteem. De scharnieren van de deur kunnen eenvoudig worden omgebouwd waardoor flexibiliteit altijd is gegarandeerd. Het frame is standaard verwijderbaar waardoor alle panelen in én handeling te verwijderen zijn en snel toegang wordt verkregen.

Nieuw intern configuratiesysteem

In aanvulling op de TwinLine-S43 kasten biedt ABB het nieuwe modulaire distributiepaneelsysteem CombiLine-S. Deze is uitgevoerd met inhangtechniek en kan daardoor snel en tijdbesparend worden geïnstalleerd. Voor het vastzetten van de verdeelpanelen wordt een eenvoudig grendelsysteem gehanteerd dat met een kwartslag kan worden vastgezet. Het nieuwe concept biedt bovendien ook buiten de kast meer flexibiliteit en toegang voor installatie- en bekabelingswerkzaamheden. Optioneel kan de kast ook worden geleverd met doorlopende montageplaten waarvan de diepte kan worden ingesteld.

www.abb.com

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina