Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Het aanbieden van beste flowrates op de markt, bijna ongelimiteerde configuraties en een keuze aan connectiviteit om toepassingen voor klanten te verhogen, IMI Precision Engineering is de connectiviteit van zijn IMI Norgren VM en VS scala van ventieleilanden aan het opwaarderen met  PROFINET IRT en EtherNet/IP.

De VM serie ventieleilanden is beschikbaar in zowel 10 mm en 15 mm klepbreedte en  biedt flowrates aan van respectievelijk 430 l/min en 1 000 l/m.

Als antwoord op de feedback van klanten, heeft IMI Precision Engineering de connectiviteitsopties van zijn VM10 ventieleilanden van individueel bekabelde, multipole en fieldbus met het toevoegen van industriële Ethernet uitgebreid. De eilanden kunnen geconfigureerd worden van 4 tot 16 stations, met enkele of dubbele solenoid, een aantal keuzes van manuele overrides en diverse slangaansluiting groottes. De VM serie ventieleilanden bieden meer dan 15 miljioen configuraties.

De IMI Norgren VS18/26 modulaire ventieleilanden omvatten ook PROFINET IRT en EtherNet/IP wat de gebruikers de veelzijdigheid biedt om de functies te kiezen die zij nodig hebben. Door flexibiliteit en Zwitserse ingenieurskwaliteiten te combineren, biedt IMI Precision Engineering een compromisloos ventielscala Door de plug-in printed circuit board (PCB) technologie is het zeer eenvoudig om ventielen te installeren middels twee schroeven en het eiland met maximaal vier stations uit te breiden.

Ron Bennett, Global Product Marketing Manager Ventielen bij IMI Precision Engineering, legt uit: 'Onze dienstverlening gaat verder dan enkel het ontwikkelen van producten. We hebben een aantal diensten ingevoerd bestemd om onze klanten te helpen. We zijn er ons van bewust dat het een moeilijke taak kan zijn om de meeste geschikte component voor de applicatie te identificeren. Wij zijn onze online ventieleilandconfigurator aan het upgraden die klanten helpt eilandklephet goede ventiel voor de applicatie te selecteren. Intuitief, flexibel en gemakkelijk in gebruik, maakt een snelle specificatie van het ventieleiland en een live visualisatie van de configuratie mogelijk. Het ondersteunt ook 60+ downloadbare oorspronkelijke CAD formats en prijzen, beschikbaarheid en nu-bestellen opties.'

www.imiplc.com

www.mostmarvellousmachines.com

www.imi-precision.com 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina