Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

GLOBAL FAIRS en Automation Magazine nodigen u van harte uit om EMO 2017 in HANNOVER te bezoeken!

Registreer u via deze link voor een gratis dagkaart.

De volgende EMO Hannover vindt plaats van 18 t/m 23 september 2017.

Als meest vooraanstaande beurs ter wereld voor de metaalbewerking is de EMO de belangrijkste graadmeter voor technische trends en innovaties in de productie. Daarmee zet ze ook aan tot investeringen in gereedschaps-machines, productieoplossingen en ondersteunende dienstverlening.

Deze beurs wordt om de 2 jaar georganiseerd door de Verein Deutscher Werkzeugmaschinenfabriken (VDW) onder de koepel van de European Association of the Machine Tool Industries (Cecimo). Gedurende zes dagen presenteren meer dan 2.100 standhouders aan meer dan 143.000 bezoekers hun nieuwste technologieën en diensten waarmee ze oplossingen bieden die aansluiten bij de belangrijkste industriële trends en uitdagingen. 

Onder het motto ‘Connecting systems for intelligent production’, richt organisator VDW de aandacht van exposerende bedrijven en bezoekers op digitalisering en netwerken.

Tijdens deze editie zal er in hal 25 een Industry 4.0 Special Show Area voorzien worden waar verschillende onderzoeksinstellingen hun laatste ontwikkelingen tonen op het vlak van genetwerkte productie. Daarnaast zullen vertegenwoordigers uit de industrie concrete praktische implementaties tonen.

Praktische informatie:

Klik hier voor de plattegrond en een overzicht van de thema’s.

Chartervlucht

Ter gelegenheid van EMO Hannover 2017 organiseert TradeFairs.be op donderdag 21 september een speciale 1-daagse chartervlucht. De vertrektijden van deze chartervlucht zijn aangepast aan de openingstijden van de beurs zodat u een volle dag op de EMO kunt plannen. Reserveer uw plaats hier!

Exposanten en producten zoeken op EMO HANNOVER 2017

Om uw bezoek aan de EMO 2017 in Hannover perfect voor te bereiden, kan u online doelgericht zoeken naar exposanten en producten. U kan er eveneens exposantenlijsten raadplegen en downloaden voor specifieke thema’s of producten. 

Fora en events

Praktische fora, boeiende presentaties, spannende paneldiscussies en meeslepende keynote speakers: het brede scala aan evenementen op EMO levert waardevolle impulsen voor uw bedrijf.

Klik hier voor de bezoekersbrochure in het Nederlands.

www.emo-hannover.de

emo hannover

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina