Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Drie nieuwe leden vervoegen de beroepsvereniging InduMotion: LM Systems, NORD Aandrijvingen, en Wittenstein.

InduMotion vzw is de beroepsvereniging voor bedrijven gespecialiseerd in industriële automatisering en aandrijftechnieken (elektrisch, hydraulisch, mechanisch en pneumatisch) die als producent, officiële invoerder of verdeler op de Belgische markt actief zijn.

Bij InduMotion zijn een negentigtal bedrijven aangesloten die er allemaal voor zorgen dat de Belgische maakindustrie efficiënt kan blijven produceren.

Opmerkelijk is dat de beroepsvereniging zich inzet zowel voor de belangen van éénmanszaken als deze van grote multinationals zoals Atlas Copco en Siemens. InduMotion vzw is de uitgever van Automation Magazine en mede-organisator van de tweejaarlijkse INDUMATION.BE beurs (Kortrijk) en het INE netwerkevent (Leuven).

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering, deze keer gehouden in Waterloo, werd bekend dat drie nieuwe leden zich aansluiten bij InduMotion. Het gaat om LM Systems (en zusterbedrijf LinMotion), actief in de lineairtechniek en vertegenwoordigd door de heer Guy Vandam, NORD Drivesystems, ontwikkelaar en producent van aandrijftechnologie, en vertegenwoordigd door de heer Tom Van der Poel, en Wittenstein, bekend van planetaire reductiekasten, servoaandrijvingen en systeemcomponenten zoals tandheugels en tandwielen, en vertegenwoordigd door de heer Vincent De Cooman.

Ook de Deense oliefiltratiespecialist CC Jensen (vertegenwoordigd door de heer Steven Bomers), heeft inmiddels aangekondigd lid te worden van InduMotion.

Op de foto vlnr: Vincent De Cooman (Wittenstein), Guy Vandam (LM Systems), Hugues Maes (voorzitter InduMotion), Bart Vanhaverbeke (onder-voorzitter InduMotion), Léon Albers (LM Systems) en Tom Van der Poel (NORD Drivesystems).

www.thk.be

www.nord.com

www.wittenstein.biz

www.ccjensen.be

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina