Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De verkoopkantoren Parker Hannifin Nederland en Belux fuseren en gaan verder onder de naam Parker Hannifin Benelux.

Parker Hannifin, wereldwijd marktleider in aandrijvings- en besturingstechnologieën, kondigt aan dat Parker Hannifin Nederland en Parker Hannifin BeLux fuseren tot een nieuwe organisatie: Parker Hannifin Benelux.

De twee organisaties zullen alle afdelingen laten fuseren en zullen blijven opereren vanaf de drie locaties in de Benelux: Oldenzaal, Hendrik-Ido-Ambacht en Nivelles (B). Klanten zullen weinig merken van de fusie, behalve dat Parker in België en Luxemburg zal gaan opereren onder een andere naam. 

Parker Nederland en Parker BeLux hebben het afgelopen half jaar al zeer nauw samengewerkt om de fusie voor te bereiden en om de organisaties naadloos op elkaar te kunnen aansluiten. Met de gezamenlijke organisatie heeft Parker in de Benelux meer armslag om onze klanten beter, sneller en efficiënter te kunnen ondersteunen.

Freddy Eggengoor, General Manager van Parker Nederland, zal de nieuwe organisatie gaan leiden. 'De fusie tussen Parker Hannifin Nederland en BeLux is belangrijk voor de toekomst van Parker in de drie landen. De industrie in met name België en Nederland hebben veel overlap, wat we ook terugzien in onze gezamenlijke klanten. Door deze twee Parker organisaties samen te voegen zijn we beter in staat om onze WIN Strategie uit te voeren. De kern van onze WIN Strategie is zorgen voor een betere klantbeleving en dat kunnen we in Benelux verband sneller en met een hogere servicegraad organiseren.' 

Parker Hannifin is wereldwijd marktleider in aandrijvings- en besturingstechnologieën. Parker zorgt al 100 jaar voor de verbetering van de productiviteit en winstgevendheid van haar klanten in vele verschillende industriële en mobiele markten.

www.parker.nl

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina