Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

SMC heeft een digitale precisiedrukschakelaar met drie displays in één scherm geïntroduceerd die klanten meer en sneller informatie geeft.

De ZSE20(F)/ISE20 meet nauwkeurig de persluchtdruk of andere non-corrosieve gassen en is de ideale keuze voor operators die prijs stellen op een enkelvoudige compacte sensor met een eenvoudig af te lezen meter en korte insteltijd.

De ZSE20(F)/ISE20 is geschikt voor veel toepassingen, waaronder het meten van persluchtdruk, monitoring in de machinesector en bij de fabricage van halfgeleiderproducten.

Operators profiteren van tijdbesparing en een duidelijke weergave via drie displays in één scherm die tegelijkertijd de gemeten en ingestelde waarde kunnen weergeven. Nog meer tijdbesparing is mogelijk met de optie van drie instelmogelijkheden. De gebruiker doorloopt in drie stappen, vlot en gedetailleerd, het instelmenu. Een ander voordeel is de opslag van de piek- en dalwaarden, zelfs als de stroomtoevoer wordt onderbroken. Hierdoor is er meer controle op het proces.

De ZSE20(F)/ISE20, die uitstekend kan worden aangepast aan diverse omstandigheden, heeft een minimale vertragingstijd van 1,5ms of minder. Een vertragingstijd van 5.000ms is toegevoegd aan de bestaande vertragingsopties van 20ms, 100ms, 500ms, 1.000ms en 2.000ms voor vergelijkbare drukschakelaars van SMC.

Ondanks het compacte en lichte ontwerp is de ZSE20(F)/ISE20 ongekend duurzaam dankzij een drukaansluiting met kruisvormig filter die het risico van sensorschade door vreemde stoffen reduceert. Dit verlengt de levensduur van het product.

Meer informatie over de ZSE20(F)/ISE20 vindt u op de pagina met nieuwe producten van SMC: www.smc.eu

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina