Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De nieuwe verstevigde tablet Getac A140 is de grootste en meest beveiligde die het merk tot nu toe heeft ontworpen.

De nieuwe Getac A140 is het resultaat van een samenwerking met één van de grootste autofabrikanten.

De tablet is uitgerust met een helder 14-inch scherm en 1000 NIT’s voor het lezen bij direct zonlicht.

Het is verkrijgbaar met, naar keuze, Intel Core i5 of i7 processors. De tablet is geheel beveiligd en voorzien van dubbele voedingsbatterijen. De versterkte A140 tablet is de meest resistente, speciaal toegepast aan gebruik in de automobielindustrie.

‘In goede samenwerking met de klant biedt Getac voortdurend nieuwe innovatieve producten aan, die precies aan de behoeftes van de klant voldoen, met name voor het buitenwerkend personeel in extreme omgevingen’, aldus Jimmy Lin – Business Development Director France.

De A140 wordt aangeboden inclusief een serie van functies als een webcam full HD voor video conferences van zeer goede kwaliteit, een camera aan de achterzijde van 8MP met een LED flash voor uitmuntend scherpe foto’s evenals een snoerloze 4G link voor snelle en betrouwbare verbindingen. Als bijkomende optie is er de standaard, elegant en design, dat ook als antennepoort voor tegelijkertijd drie verbindingen WWAN, WLAN et GPS kan dienen.

De Getac A140 tablet biedt beveiligingsfuncties van hoge betrouwbaarheid zoals TPM 2.0. Deze garanderen controle en beveiliging van het systeem zodat het geheel niet kan worden gekraakt en dan het besturingssysteem vrij kan geven. De als optie aangeboden service Absolut DDS maakt het de gebruiker mogelijk het systeem op afstand af te sluiten indien deze wordt gestolen. Het apparaat heeft ook meerdere authenticatie opties : vingerafdruk, RFID of smart card lezer die gebruikers toegang geeft tot alle voordelen van de identiteitscontrole functies evenals toegang van Microsoft Windows 10 zoals : Windows Hello, Microsoft Passport en Credential Guard.

De tablet A140 maakt gebruik van de zesde generatie Intel processor Skylake core i5 en i7, en levert de beste prestaties in zijn klasse. In combinatie met de Intel 802.11ac, WiFi, Bluetooth 4.2 en batterijen die warm verwisseld kunnen worden, opdat gebruikers hun tablet de hele dag kunnen gebruiken.

Stylus pen

Het grote HD scherm, leesbaar in zonlicht maakt gebruik van de baanbrekende technologie LumiBond® 2.0  welke het gebruik mogelijk maakt bij regen, met handschoenen of met een stylus pen.

Weerstand is de karakteristiek van het merk Getac en de versterkte A140 tablet werd gemaakt vanuit dit standpunt. Bedoelt voor gebruik door technici in elke denkbare omgeving, is de tablet dan ook gemaakt met een versterkte ergonomie.

Gecertificeerd MIL-STD810G en IP65- toont het de mogelijkheid om een val van 2m, slecht weer, vochtigheid, trillingen en extreme temperaturen van -21 ° C tot 60 ° C (werktemperatuur) en -40°C tot 71°C (opslagtemperatuur) te doorstaan. Daarnaast is de nieuwe standaard verstelbaar om een beter zicht en een betere gebruikerservaring te bieden.

De tablet A140 bezit de beste garantie van de markt namelijk gedurende drie jaar de bumper-to-bumper garantie, inclusief ongeluk- en milieuschade.

http://intl.getac.com/index.html

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina