Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

SMC introduceert twee nieuwe in-line snelheidsregelventielen die snel en eenvoudig kunnen worden ingesteld en bediend.

Het in-line model AS heeft een nieuwe vergrendelknop voor gemakkelijk instellen en vergrendelen. De AS-FS heeft aanvullend een indicator om de gewenste waarde nauwkeurig af te stellen en te bewaken.

De AS en AS-FS zijn ontworpen om operators meer controle, flexibiliteit en kostenbesparing te bieden. Het AS-snelheidsregelventiel heeft een vergrendelknop waarmee operators de doorstroomsnelheid handmatig kunnen instellen en vastzetten op elke gewenste stand zonder daarvoor gereedschap te gebruiken. De grotere knop draait gemakkelijk om nauwkeurig te kunnen afstellen. Door diverse opties voor enkele of meervoudige montage kunnen operators met dit product systemen bouwen voor het regelen van verschillende luchtstromen.

Het AS-FS snelheidsregelventiel met indicator zorgt voor een precieze afstelling van de luchtdoorlaat dankzij een numeriek display en 180-graden markering bij rotatie van de afstelknop. Door de gaten in de body is het mogelijk om meerdere snelheidsregelventielen aan elkaar vast te monteren. Voor identificatie kan een label op de indexplaat worden aangebracht.

De AS en AS-FS hebben slangontkoppelringen in verschillende kleuren voor standaard- of rvs-modellen en slangafmetingen in inches/metrische maten. Daardoor is herkenning eenvoudig en wordt het risico van menselijke fouten beperkt.

Nieuw in de AS-FS Extended serie is de toevoeging van een universeel model aan het huidige elleboogmodel. Verder zijn er twee nieuwe keuzemogelijkheden voor een betere oriëntatie/richting van het indicatorvenster. Er zijn nu vier opties: 0°, 90°, 180° en 270°.

Meer informatie over de AS en AS-FS vindt u op de pagina met nieuwe producten van SMC: www.smc.eu

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina