Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Duranmatic introduceert de nieuwste trekdraad encoders C100 en D125 van Kübler welke speciaal ontwikkeld zijn voor mobiele applicaties.

Met deze nieuwe serie van mobiele en robuuste  trekdraad encoders bouwt Kübler de perfecte brug tussen het meten van lengte, hellingshoek en redundantie (machinebeschikbaarheid) in één apparaat. 

De C100 is geschikt voor lengte meting tot en met 5 meter en verkrijgbaar met een analoge sensor, incrementeel signaal, relais uitgang, 3 schakeluitgangen en CANopen. Bij de keuze voor een analoog of CANopen uitvoering is het ook mogelijk deze redundant uit te laten voeren. Zowel de sensor voor lengte meting als de ingebouwde inclinometer zijn dan in tweevoud uitgevoerd waardoor bij een eventueel defect  de continuïteit van uw toepassing wordt bewaakt.

De D125 is geschikt voor lengte meting tot en met 10 meter en verkrijgbaar met een analoge sensor of CANopen uitvoering, ook hier geldt dat van beide modellen een redundant variant verkrijgbaar is.

Met deze nieuwe trekdraadencoders hoeft u geen aparte inclinometers meer aan te schaffen waardoor er maar éénmaal een installatie plaats hoeft te vinden. Door de robuuste IP67 behuizing en het brede temperatuurbereik van -40°C tot +85°C zijn deze trekdraadencoders ideaal voor buitentoepassingen zoals mobile automation, kranen, brandweerwagens en AVGs.

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina