Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

NORD Drivesystems toont applicatie-specifieke aandrijvingsoplossingen op de Drinktec-beurs in München.

De Duitse fabrikant NORD Drivesystems kan bogen op een uitgebreid assortiment standaardproducten met een ongeëvenaarde variëteit aan aandrijfsystemen.

Deze zijn voorzien van een aluminium behuizing die voorzien zijn op reiniging.

Deze lichtgewicht, corrosiebestendige reductoren, motoren met glad oppervlak, frequentieregelaars en motorstarters zijn bijzonder makkelijk schoon te maken. NORD biedt hiervoor de zeer effectieve nsd tupH anti-corrosie oppervlaktebehandeling voor aluminium aandrijvingen aan, die goedgekeurd is voor toepassingen in de voedsel- en drankindustrie conform FDA title 21 CFR 175.300.

De aandrijvingen met nsd tupH zijn duurzaam en vereisen weinig onderhoud. Ze vormen een prima alternatief voor roestvast staal of gecoate systemen dankzij de lagere kosten op de lange termijn. In plaats van een coating aan te brengen, maakt de nsd tupH behandeling het legeringsoppervlak hard en dringt er diep in door. Bijgevolg zal het oppervlak niet gaan schilferen.

Deze aandrijvingen kunnen zelfs met hogedrukreinigers schoongemaakt worden en ook regelmatige blootstelling aan vloeibare media vormt geen probleem. Nsd tupH-aandrijvingen zijn standaard samengesteld uit roestvrij stalen onderdelen en een roestvrijstalen as. De niet-geventileerde motoren met glad oppervlak draaien erg stil en zorgen er voor dat kiemen zich niet verspreiden. Ze voldoen aan de huidige internationale efficiëntieniveaus. De inductiemotoren zijn verkrijgbaar in IE2 / high efficiëntie en IE3 / premium efficiëntie en synchrone motoren met IE4 / super premium efficiëntie.

NORD op Drinktec

11 - 15 september 2017 te München, Duitsland

Hal A3, Stand 242

Anti-corrosie behandeling nsd tupH voor aluminium aandrijvingen:

Blijft langer dan anti-corrosie coatings

Goedkoper dan roestvrijstalen aandrijvingen

Geschikt voor reiniging

Afbeelding: Aandrijvingen uit lichte legeringen en voorzien van nsd tupH weerstaan reiniging en zorgen voor een efficiënte schoonmaak van bedrijven in de drankindustrie.

info@nord-nl.com

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina