Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Atlas Copco in Wilrijk zoekt meer dan 150 nieuwe medewerkers. Het bedrijf wil vooral technische profielen aantrekken.

In Wilrijk is de wereldwijde hoofdzetel van de compressorenafdeling van de Zweedse multinational gevestigd.

Atlas Copco is vooral op zoek naar elektromechanische ingenieurs, software ingenieurs, CNC-operatoren en service techniekers. Daarnaast worden ook handelsingenieurs, aankopers, logistieke profielen, … gezocht.

Atlas Copco is opgericht in 1873 en is gevestigd in Stockholm. In 2016 werkten er wereldwijd zo’n 45.000 mensen bij de Zweedse multinational. De totale omzet bedroeg 11 miljard euro. In België heeft het bedrijf vestigingen in Wilrijk, Boom, Hoeselt, Overijse, Deinze en Willebroek.

Het bedrijf gaat vooral op zoek naar software- en data-gerelateerde profielen. Wouter Ceulemans, President van de Airtec Divisie: ‘Het Internet of Things wordt steeds belangrijker. Ook onze compressoren zijn steeds vaker in de cloud verbonden en vormen zo slimme netwerken. We zijn dus op zoek naar softwareontwikkelaars die operating systemen kunnen ontwikkelen, data scientists, maar ook hardware specialisten die aan de embedded systemen kunnen meewerken die Atlas Copco momenteel ontwikkelt.’

Atlas Copco mikt vooral op schoolverlaters en mensen die tot vijf jaar ervaring hebben. Bij de Zweedse machinebouwer kunnen werknemers doorgroeien in een internationale omgeving. Er wordt veel belang gehecht aan ‘levenslang leren’, alle werknemers krijgen de kans om zich voortdurend bij te scholen en door te groeien.

www.atlascopco.com

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina