Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

NORD Drivesystems heeft zijn assortiment hoogwaardige motoren met glad oppervlak uitgebreid.

De nieuwe synchrone permanentmagneet motoren zonder koelvinnen bereiken het IE4 super premium efficiency.

Deze kunnen ingezet worden in de voedingsmiddelen-, drank- en farmaceutische industrie en andere hygiënisch veeleisende applicaties. De efficiënte motoren met glad oppervlak zijn geschikt voor gebruik in droge ruimtes en in toepassingen die een regelmatige reiniging moeten ondergaan. Omdat ze zeer weinig warmte genereren hebben ze geen ventilator nodig en dragen ze dus niet bij aan de verspreiding van kiemen.

De IE4 of Super Premium Efficiency synchrone motoren werken aanzienlijk efficiënter dan inductiemotoren en zeker onder deellast. Dit resulteert in aanzienlijk lagere kosten voor energieverbruik en een lagere TCO. De motoren hebben bovendien een bijzonder hoge vermogensdichtheid en een zeer lange levensduur. Frequentieomvormers kunnen direct op of in de buurt van de motor worden gemonteerd wat een perfecte flexibiliteit garandeert.

Drie motormaten (80, 90, 100) met vermogensbereik van 0,75 tot 2,2 kW zijn beschikbaar. Zij v0ullen het bestaande gamma inductiemotoren met glad oppervlakken aan, die het bereik tussen 0,37 tot 1,1 kW vertegenwoordigen. De motoren kunnen met een rem worden geleverd. Voor washdown toepassingen met omvormer gestuurde aandrijfsystemen met IP66 / IP69K beveiligingsgraad, kan NORD vier verschillende geschikte reductoren aanbieden. De washdown configuraties zijn allemaal voorzien van stalen aluminium behuizingen met glad oppervlak, specifiek ontworpen zodat schoonmaakvloeistoffen en schuimen makkelijk van het toestel aflopen. Voor extra bescherming tegen corrosie kunnen ze worden uitgerust met het nsd tupH Sealed Surface Conversion System, dat is goedgekeurd voor voedings- en drankapplicaties conform FDA Title 21 CFR 175.300.

In het kort: IE4 / Super Premium Efficiency motoren met glad oppervlak

Hoge-efficiëntie synchrone motoren met permanente magneet

Motorgrootte: 80, 90, 100

Nominaal vermogen: 0,75 kW, 1,1 kW, 2,2 kW

Geschikt voor washdown applicaties

beschermingsgraad IP66, optioneel IP66/IP69K

Foto: NORD IE4 motoren met glad oppervlak voldoen aan de hoogste normen van efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid onder moeilijke omstandigheden.

info@nord-nl.com

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina