Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Mitsubishi frequentieregelaars FR-A800 E met geïntegreerde Ethernet.

De frequentieregelaars van de serie FR-A800-E bieden standaard geïntegreerde 100 Mbit Ethernet TCP / IP-connectiviteit in aanvulling op de bestaande netwerkopties.

Deze drives bieden machinebouwers en systeemintegratoren meer mogelijkheden voor het bewaken en bedienen op afstand van de parameters, evenals een eenvoudige integratie in het bestaande netwerk.

Standaard Ethernet-connectiviteit vermindert de kosten van het aansluiten van de frequentie regelaar op een Ethernet-netwerk zonder dat er extra-modules nodig zijn. De verbinding biedt ook ondersteuning voor zowel CC-Link IEF Basic als Modbus / TCP.

CC-Link IEF Basic

• Ondersteunt cyclisch communicatie dit maakt de programmatie eenvoudiger
• Kostenefficiënte netwerk via Ethernet
• Zit bovenop de algemene TCP / IP-stack voor gemengde communicatie
• Toestellen op het zelfde netwerk kunnen ook via TCP / IP communiceren
• Gemakkelijke probleem oplossing met diagnose functies

Modbus / TCP

• Past zich aan Modbus / TCP industriële Ethernet protocol

Optimale ondersteuning van Industry 4.0

Met de FR-Configurator2 software van Mitsubishi Electric kunnen gebruikers het netwerk zoeken voor aangesloten drives, en een verbinding maken met volledige controle over parameterinstelling, parameter upload / download en monitoring. Tegelijkertijd zijn PLC-besturingssystemen eenvoudig verbonden met de aandrijving om volledige controle mogelijk te maken zonder extra netwerkopties toe te voegen aan de frequentie regelaar of PLC. Er is ook een USB-poort beschikbaar op elke omvormer die een comfortabele en vertrouwde omgeving biedt voor ingenieurs die de drive instellen of onderhouden.

Voorspellend onderhoud met FAG SmartCheck

De FR-A800-E biedt een aantal functies en mogelijkheden die helpen bij het terugdringen van downtime en die voorspellend onderhoud mogelijk maken. De FAG SmartCheck kan via Ethernet worden aangesloten. De FR-A800-E biedt snelheidsinformatie aan de sensor, zodat de snelheidsgegevens met trillingsgegevens kunnen worden gecombineerd om een nauwkeuriger beeld te geven van de gezondheid van de machine.

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina