Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

EMO HANNOVER 2017 heeft als thema 'Connecting systems for intelligent production'

Van 18 t/m 23 september 2017 tonen fabrikanten uit de hele wereld op EMO Hannover hun innovatiepotentieel en competitiviteit.

Ze demonstreren er het complete spectrum van de metaalbewerkingstechniek aan een internationaal publiek van professionals.

Als wereldtopbeurs voor metaalbewerking presenteert EMO Hannover alle aspecten van de productietechniek: werktuigmachines, productiesystemen, precisiegereedschap, geautomatiseerd materiaaltransport, computertechnologie, industriële elektronica en toebehoren. De klemtoon tijdens EMO Hannover 2017 ligt op industrie 4.0-oplossingen voor de productie in netwerken.

EMO Hannover is een trefpunt van topcompetentie bij leveranciers en gebruikers: In 2013 stelden 2.131 exposanten uit 43 landen hun producten en services voor aan een publiek van meer dan 143.000 hooggekwalificeerde professionals.

Automation Magazine nodigt u van harte uit om EMO 2017 in HANNOVER te bezoeken! Registreer u  via  deze link voor een gratis dagkaart.

Tradefairs.be heeft trouwens een nieuwe website! Op de chartervlucht naar EMO zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar: http://www.tradefairs.be/emo-hannover-2017.html

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina