Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

MGH (Maintenance Gears Heyvaert) blaast 15 kaarsjes uit.

Maintenance Gears Heyvaert draait al 15 jaar op volle toeren en is doorheen de jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in de wereld van de zware elektromechanische aandrijfgroepen en dat werd gevierd!

Het MGH servicecenter te Machelen werd voor die gelegenheid omgebouwd tot partyplace.

Jaar na jaar blijft MGH uitbreiden en investeren in de nieuwste technologieën en innovaties. Met ruim 33 ervaren medewerkers en een feilloze samenwerking met haar partners en klanten houdt MGH haar 
business flink draaiend.

MGH reviseert en herstelt tandwielkasten en motorreductoren van verschillende merken. Indien deze aandrijfgroep economisch en ecologisch gezien onherstelbaar is, wordt een nieuwe aandrijfgroep op maat van de klant aangeboden. Ook voor koppelingen & componenten en revisies van rolbruggen & kranen kan u terecht bij MGH.

Historiek

In 2002 wordt MGH opgericht door Geert Heyvaert en de activiteiten gaan van start in Melsbroek. Een jaartje later treedt de eerste werknemer in dienst. Al snel moet MGH wegens plaatsgebrek verhuizen naar Vilvoorde, waar men over een werkplaatst van ± 250 m² en een hijscapaciteit van 3 ton beschikt.

Ondertussen kiest Rexnord Stephan voor MGH als service partner Benelux voor S4 Small Gear Units.

In 2007 verhuist MGH naar Machelen, hier beschikt het bedrijf over een werkplaats van 750 m² en een hijscapaciteit van10 ton.

MGH blijft investeren, onder andere in een zware pers, software voor tandwielberekening, diverse hijsfaciliteiten, enz... MGH blijft ook uitbreiden en neemt enkele activiteiten over van Spie Belgium, het vroegere H. François.

In 2010 kiest ook Siemens Flender voor MGH als servicepartner voor de FZG tandwielkasten range. MGH richt een tweede servicecenter op in 2011: MGH Antwerp, de Nederlandse markt kan nu ook vertegenwoordigd worden.

In 2014 trekt MGH de kaart van duurzaam ondernemen door middel van revisies en proactieve acties. Sinds 2015 werkt MGH met een nieuw MRP systeem: SAP en wordt de Nederlandse markt vertegenwoordigd.

Onlangs heeft Siemens Flender haar partnership met MGH als service partner delivery herbevestigd. Ook dit jaar breidt MGH uit en de experts van het bedrijf zijn inmiddels ook actief op de Franse markt.

www.mgh.be

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina