Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

B&R biedt een nieuwe functie voor kraanbesturingen.

Kranen die gebruik maken van compenserende slingersystemen, kunnen bijzonder gevoelig zijn voor draaiingen om de verticale as. Bij geen compensatie kan dit leiden tot oncontroleerbare beweging. De nieuwe mapp Crane oplossing compenseert deze roterende beweging.

Het is mogelijk om een ​​gecontroleerde rotatie uit te voeren, deze kan nuttig zijn in gevallen waarin een lading met een bepaalde hoek moet worden gepositioneerd. Met gelijktijdige controle van zowel de slinger als de rotatie beweging kan de last met maximale snelheid en precisie naar hun bestemming worden gebracht.

Automatisch path correction

De mapp Crane biedt verder automatische path correction, welke ervoor zorgt dat veranderingen aan de eindpositie - terwijl de kraan in beweging is - worden doorgegeven. Dit is een bijzonder uitdagende taak met betrekking tot path planning, omdat de herberekeningen zowel rekening moet houden met de as-limiet als met de oscillatiedynamiek van het systeem. Met mapp Crane kan deze functie nu geïmplementeerd worden met zeer weinig programmering.

www.br-automation.com

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina