Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Bij de koppeling van volledig ingerichte netwerkkasten en serverracks krijgen installateurs vaak te maken met plaatsgebrek voor het leggen, bevestigen en bewaren van koperbekabeling en glasvezels.

Een andere uitdaging doet zich voor bij het opstellen van een Cold- of Hot Cube-systeem. Hier kan immers gebeuren dat de installateur uitkomt op een ongelijk aantal Liquid Cooling Packages (LCP’s) in de twee kastrijen, terwijl er op dat moment geen budget is om extra LCP’s te installeren. De oplossing? De Rittal kabelrangeerbehuizing voor TS IT.

Kabelmanagement

Voor een optimale bereikbaarheid van de kabels heeft de kabelrangeerbehuizing een voor- en achterdeur. Dak- en bodemplaten met geïntegreerde borstelstrips verzekeren een snelle kabelinvoer. De standaard uitrusting met zes TS systeemchassis is bovendien ideaal voor een snelle, correcte bevestiging van de kabelbundels.

Optimale integratie

De behuizing kan eenvoudig geïntegreerd worden in gekoppelde IT-racks. De behuizing is 300 mm breed, 2000 of 2200 mm hoog en 1000 of 1200 mm diep. Daarmee is ze volledig afgestemd op de TS IT racks van 42 of 47 HE hoog. Het koppelingspakket wordt standaard meegeleverd. Wanneer de behuizing op het einde van een rij kasten geplaatst wordt, kan men een zijwand van het TS IT rack hergebruiken.

Kwaliteit en veiligheid

Net als alle kasten bij Rittal is ook deze behuizing van onberispelijke kwaliteit. Frame, deuren en dak kregen een dompelgrondlak. Een poedercoating op de deuren en het dak zorgt voor de perfecte afwerking. De uitvoering in RAL 7035 voor de behuizing zelf en RAL 9005 voor de voorzijde, sluit perfect aan bij standaard TS IT kasten.

Ook op vlak van veiligheid werd geen enkele toegeving gedaan. De kabelrangeerbehuizing is volledig conform EN 62 208 en voldoet aan EU-richtlijn 2011/65/EU (beperking van het gebruik van gevaarlijke stoffen in elektrische en elektronische apparatuur).

www.rittal.be

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina