Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

NORD DRIVESYSTEMS ontving de Vanderlande Supplier Award 2017 voor haar uitstekende prestaties.

NORD DRIVESYSTEMS kreeg deze eer door de uitstekende operationele werking, de responsieve supplychain, haar innoverende kracht en het sterke concurrentievermogen van het bedrijf.

Tijdens de Vanderlande Supplier Day 2017 ontving Jan-Christoph Block, Directeur Regionaal Beheer NORD, de prijs uit de handen van Vanderlande.

Vanderlande Industries is een van 's werelds toonaangevende bedrijven in procesautomatisering in magazijnlogistiek en is wereldwijd marktleider voor de automatisering van logistieke processen op luchthavens en in de pakketlogistiek. Als specialist voor op maat gemaakte aandrijftechnologie heeft NORD DRIVESYSTEMS al jarenlang een samenwerking met Vanderlande.

Jan-Christoph Block beschouwt de prijs als een groot succes: ‘We leveren al jaren aandrijftechnologie aan Vanderlande en onze bijdrage aan veel succesvolle grootschalige projecten vervult ons met trots. De toekenning motiveert ons om onze bestaande zakelijke relatie te versterken, zodat we nieuwe uitdagingen in de intralogistiek samen kunnen aanpakken.’

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina