Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Sinds de lancering van de Belgische Zamro webshop eind 2016 verwelkomde de technische groothandel in ons land ruim 6 miljoen bezoekers.

Zamro, met hoofdkantoor in Amsterdam, werd in 2016 opgericht door Floris Jan Cuypers en Eric Croon.

Het Belgisch kantoor in Hoboken is ondergebracht bij Eriks, de holding waarvan Zamro een dochteronderneming is. Inmiddels werken er ruim 60 medewerkers bij Zamro en is de online techniek-groothandel actief in Nederland, België en Duitsland. De webshop biedt 550.000 producten aan.

‘Net als in andere markten gaat ook de technische markt zich meer en meer verplaatsen naar online’, aldus Floris Jan Cuypers, CEO van Zamro.

Het klantenbestand van Zamro bestaat hoofdzakelijk uit techniekers en technische professionals in het KMO-segment in onder meer de metaal- en agrarische sector en in het machineonderhoud. 

Zamro verdubbelde het afgelopen jaar elk kwartaal zijn omzet. De cijfers bevestigen dat er behoefte is aan een goede webshop die technische kwaliteitsproducten snel en makkelijk op de werkplaats aflevert. De Europese technische KMO-markt waarop Zamro zich richt, heeft een totale waarde van 125 miljard.

Het succes van een one-stop shop als Zamro staat of valt met de inhoud, het gebruiksgemak en een vlotte levering. Daarom reikt de website aan de gebruiker een heleboel filters aan om snel het juiste product te kunnen vinden.

www.zamro.be

 


 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina