Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Een nauwkeurige temperatuurregeling maakt productieprocessen efficiënter en zorgt voor lagere kosten.

De Thermo Chiller van SMC helpt de industriesector cool te blijven met een stabiele temperatuur.

De Thermo Chiller beheerst de temperatuur van warmtegenererende apparatuur in onder meer de machine-, print- en verpakkingsindustrie. Een onnauwkeurige temperatuurregeling leidt tot onbetrouwbare processen, een lagere productkwaliteit en dus tot kosten voor gebruikers.

De HRS-serie Thermo Chillers van SMC is een slimme oplossing voor proactieve temperatuurregeling van warmtegenererende apparaten binnen strikte grenzen. De productiviteit neemt toe, machines presteren beter en de apparatuur gaat langer mee. Zo kunnen gebruikers zich met een gerust gevoel richten op urgentere behoeften in hun productieproces.

De HRS-serie bestaat uit een standaard, basis en ‘high level’ type voor uiteenlopende toepassingen. De HRSE is het instapmodel, met twaalf alarmen, luchtgekoelde koeling, een koelcapaciteit van 1,0 tot 1,9 kW en een temperatuurstabiliteit van ±2,0 ºC.

De HRS en de HRSH bieden luchtgekoelde en watergekoelde koeling, verwarmingsmogelijkheden met geavanceerde regelfuncties en afstandsbediening via RS232C, RS485 en contact I/Os. Beide series zijn geschikt voor bijna elke toepassing, inclusief buiteninstallatie bij gebruik van de grotere modellen. Het standaardtype binnen de HRS-serie levert een temperatuurstabiliteit van ±0,1 ºC tot ±1,0 ºC. Verder heeft dit type diverse koelmogelijkheden tot 13 kW en maximaal 42 alarmen, afhankelijk van het model.

De HRSH is de meest geavanceerde Thermo Chiller van SMC, met een drievoudige inverter die zowel de compressormotor als de ventilator en pomp regelt en daarmee zeer zuinig in gebruik is. Met een temperatuurstabiliteit van ± 0,1 ºC, een groot koelvermogen tot 28 kW en maar liefst 44 alarmen voldoet deze serie aan de hoogste eisen.

www.smcpneumatics.eu

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina